Wracamy do korzeni i przywracamy tradycyjne smaki!. Czerwona kapusta to ogrom zdrowia w całej jej głowie. Nie sposób wymieniać ilości witamin i minerałów w niej zawartych
Kuchnia PROzdrowotnaTa sałatka to połączenie dwóch przepisów, które znalazłam w magazynach kulinarnych Kuchnia i Moje Gotowanie. Połączyłam je i wyszła mi naprawdę ciekawa kompozycja. Pierwszy raz piekłam
Kulinarne InspiracjeBłyskawiczna, zdrowa i nieziemsko pyszna sałatka z młodego szpinaku to moje najnowsze odkrycie. Kilka składników i dosłownie kilka minut, a wrażenia smakowe... mmmmm pycha! Koniecznie
Kulinarne InspiracjeTradycyjna sałatka jarzynowa, obecna na polskich stołach od lat. Prosta w przygotowaniu, tania i zdrowa – same zalety Polecam! Składniki: 1 kg marchwi 0.5 kg pietruszki
Za drzwiami kuchniSkładniki : 2 gruszki pojedynczy filet z kurczaka czerwona papryka garść rukoli 4-5 łyżek konserwowej kukurydzy tłuszcz do smażenia Patelnia Pur Line 28
Proste PotrawySKŁADNIKI: 2 garści ruccoli 2 garści świeżego szpinaku baby 5 pomidorków koktajlowych 1 duży pomidor 2 szalotki ser kozi (głównie do smaku) 1 łyżeczka nasion chia
ClauditteMissCookingPierwszy raz jadłam te sałatkę w Hiszpanii, stąd też ta nazwa:) Bardzo mi wtedy smakowała i nadal smakuje, bo chociaż jej smak jest nie do opisania
In my kitchenUwielbiam brokuły i stąd ta sałatka:) Pięknie wygląda, wybornie smakuje i szybko się ją robi:) Przepis znalazłam u Ani. Polecam:) Składniki: 1 świeży brokuł; 1 opakowanie
In my kitchenHm... Myślę, że u Was w pracy to jest tak jak i u mnie:) Przepisy na przeróżne jedzonka krążą między kobitkami, że aż piszczy... Tak też
In my kitchenZ niedowierzaniem przygotowywałam te sałatkę:) Nie byłam pewna tego, czy aby dobrze robię krojąc poszczególne składniki:) Goście siedzieli w ogrodzie pod piękną lipą, pogadywali, a ja
In my kitchenŚledzie od Beatki, bo przepis dostałam od Beatki:) Przepis na śledzie warty polecenia. I nie ma co przerażać się rodzynkami tutaj, bo nawet Ci co sceptycznie
In my kitchenDzisiaj mam dla Was przepis na pyszną sałatkę, która kryje w sobie mnóstwo smaków i moim znajomym zawsze smakuje:) Polecam:) Składniki: 200-250 g makaronu ravioli
In my kitchenG otowane, a właściwie blanszowane rzodkiewki, są łagodniejsze od świeżych. Z dodatkiem soli morskiej, szczypiorku i kilku kropli soku z cytryny mogą być smacznym
SzczyptaSmaQMoże się nazywać żółtą sałatką, bo kolor żółty tu dominuje, jest taka prosta, a tak wspaniale smakuje, że można ją gorąco polecać! Składniki: 1 puszka kukurydzy
kgwjanczewoskładniki: 450 – 500 g brokułów (mrożonych) 2 jajka 2 pomidory 1 żółta papryka 1 cebula 2 ząbki czosnku pęczek koperku 1 szkl majonezu sól, pieprz
Domowy Smak Jedzenia