Kolejna odsłona sałatki z krewetkami (inny przepis na sałatkę z krewetkami). Jak dla mnie idealne połączenie - mięso z krewetek i dużo warzyw zalanych sosem koperkowo-ziołowym. Składniki: 250 g dużych krewetek pół główki sałaty lodowej 2 garście rukoli 1 pomidor 1/2 sztuki długiego ogórka kilka rzodkiewek sos koperkowo-ziołowy sól, pieprz sok z cytryny masło 1 ząbek czosnku oliwa 1. Krewetki umyć i osuszyć. Ząbek czosnku obrać i drobno posiekać. Patelnię rozgrzać, dodać masło, rozpuścić i prze... czytaj dalej...
Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)