Miała być impreza. Nie za bardzo miałam czas pomyśleć co przygotuję, na zakupy poszłam więc bez jakiejś wizji. Chodząc między półkami wpadły mi w ręce tortellini
Polska ZupaPropozycja na dobrego śledzia w towarzystwie warzyw. Składniki: 50-60 dag solonych płatów śledziowych 6 średnich ziemniaków 3 średnie marchewki 2 średnie cebule 1 pęczek
Apetyczna babeczkaSałatka na grilla lub party w ogrodzie! Sezon na imprezy w ogródkach w pełni, dzisiaj dziele się z Wami bardzo smaczną sałatką, z dodatkiem świeżych warzyw
SMYKWKUCHNI"Przepis na nią dostałam od mojej przyjaciółki i często robię ją w piątek zamiast obiadu. Jest to dla mnie dzień odpoczynku od eksperymentów kulinarnych. Poświęcam
Wiem co jem"To niewątpliwie jedna z ulubionych sałatek w mojej rodzinie. Gości prawie na każdym przyjęciu. W zasadzie można ją przyrządzać przez cały rok, ale najlepiej smakuje
Wiem co jem"Pomysł zrobienia tej sałatki zrodził się po tym jak zauważyłam w lodówce słoik z resztką własnoręcznie zrobionych, śledzi w oleju, które, zostały z Wigilii i
Wiem co jem"Ta włoska sałatka wywodząca się z regionu Kampanii przypomina kolorystycznie flagę Włoch. Bardzo prosta ale jakże wspaniale się prezentująca. Doskonała na upalne dni, właśnie takie
Wiem co jem„ Taką sałatkę jadłam kiedyś na jakimś spotkaniu firmowym. Nie wiem czy udało mi się ją wiernie odtworzyć, ale nie ma to większego znaczenia, bo sałatka i
Wiem co jemNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Wiem co jem„Dziś zamiast obiadu przygotowałam dla siebie pyszną owocową sałatkę z granulowanymi otrębami śliwkowymi. Znalazło się w niej między innymi ulubione ostatnio przeze mnie mango i kiwi
Wiem co jem„Ostatnio jurorzy są dla mnie bardzo łaskawi. Niedawno II miejsce w konkursie galaretowym, a teraz jedna z 6 głównych nagród w konkursie z serem w roli
Wiem co jem„Troszczy się o rodzinę, realizuje się zawodowo, ma czas na swoje pasje i dba o swój wygląd. Dzięki dużej cierpliwości i uporowi osiąga sukces. Wstaje przed
Wiem co jem„Gdy po raz pierwszy upiekłam czerwone buraczki zakochałam się w nich bez reszty. W mojej lodówce zawsze jest kilka upieczonych sztuk, które wykorzystuję na różne sposoby
Wiem co jem„Pamiętam jak robiłam ją po raz pierwszy w szkole podstawowej na tzw. „pracach ręcznych”. Tak, tak kiedyś był taki przedmiot w szkole na którym robiło się
Wiem co jem„Jak widzicie początek roku u mnie sałatkowy. Dziś kolejna propozycja, doskonała na kolację lub przekąskę. Sałatka z roszponki, awokado i wędzonego łososia jest nie tylko bardzo
Wiem co jem