panierka - 3500 przepisów (strona:202/234)

Tołpyga pieczona w piekarniku z pomidorami 148

Uwielbiam takie dni jak ten. Sobota wolna od pracy, na zewnątrz wiosna i całkiem ciepło. Dzięki temu, że mam dziś więcej czasu postanowiłem przygotować bardziej wyszukany

Programista w kuchni
Smażona ryba z frytkami 158

Fish and chips, czyli SMAŻONA RYBA Z FRYTKAMI z sosem... Artykuł Smażona ryba z frytkami pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Smażona mozzarella 177

W środku ciągnąca z wierzchu chrupiąca. Taka jest smażona mozzarella. Smakuje super z sałatą. Kulki mozzarelli przeciąć wzdłuż dłuższego boku. Lekko posolić i obsypać pieprzem i

Kuchnia Pokoleń
Panierowane jajka z pieczarkowym farszem (Mama uczy gotować!) 186

Szlagierowe jaja imprezowe 🙂 Nie było bez nich imienin, nie było świąt. A już na pewno Wielkanocnych. I tak mi się jakoś przypomina, że całkiem spory miałam

gotować!
„Kieszeń Włocha ” drobiowe filety inaczej 183

„Kieszeń Włocha” drobiowe filety inaczej Kieszeń Włocha, jest pełna Włoch , czyli mozzarelli i suszonych pomidorów " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em

Ogrodnik w podróży
Smażona ryba z frytkami 178

Fish and chips, czyli SMAŻONA RYBA Z FRYTKAMI z sosem... Artykuł Smażona ryba z frytkami pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Panierowane boczniaki. Przepis na grzybowe a la schabowe. 236

Uwielbiam grzyby. A obok boczniaków nigdy nie umiałam przejść obojętnie. Dziś zapraszam Was na panierowane boczniaki, czyli przepis na grzybowe a la schabowe. Kiedyś podobne boczniaki

Słodkie okruszki
schabowy z pieczarkami i żółtym serem 157

składniki: 6 porcji schabu ok. 300 g pieczarek 100 g sera żółtego 1 cebula 1 łyżka masła sól, pieprz jajka bułka tarta tłuszcz do smażenia wykonanie

Domowy Smak Jedzenia
prowansalski kotlet schabowy 143

składniki: 300 g schabu, bez kości ok. 4 łyżki śmietany, kwaśnej (lub więcej) ok. 200 g sera żółtego mąka, bułka tarta 2 jajka zioła prowansalskie sól

Domowy Smak Jedzenia
Kulki ziemniaczane 685

Rewelacyjne kuleczki ziemniaczane, trochę z nimi pracy, ale naprawdę warto. Są pyszne Ta porcja powinna wystarczyć dla 4 osób. Ziemniaki oskrobać, pokroić i ugotować do miękkości

Kuchnia Pokoleń
Naleśniki z serem i ziemniakami po ukraińsku 195

Dobrych, fajnie nadzianych naleśników nigdy dość, tak mi kiedyś ktoś powiedział i to jest prawda. Pyszne naleśniki znakomicie zaspokoją głód i potrzeby niejednego niejadka. Zachęcam do

Moje Małe Czarowanie
pieczarki panierowane 332

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 400 – 500 g pieczarek 2 jajka ok. 2/3 szkl mąki ok. 1 szkl bułki tartej sól, pieprz tłuszcz do głębokiego smażenia

Domowy Smak Jedzenia
Kotlet Devolay (de volaille, kotlet po kijowsku) 209

Tradycyjny, chrupiący z zewnątrz, z rozpływającym się masełkiem w środku kotlet Devolay (de volaille lub "kotlet po kijowsku"). Pycha <3 Najlepiej smakuje z frytkami i

My Culinary Art
Nuggetsy w złocistej panierce 200

Pyszne, chrupiące nuggetsy z polędwiczek z kurczaka.  Panierowane w płatkach kukurydzianych.  Podane z dowolnymi dipami czy sosami, to doskonała przekąska na różne okazje i

Takie tam pichcenie
Schabowy z pianą z białek 294

Schabowy z pianą z białek Taki schabowy robi wrażenie – duży, puszysty i bardzo syty. Panieruje się go trochę inaczej niż zwykłego schabowego, ale dzięki temu

Sezonowy Garnek