Oceń ten przepis Placki z cukinii i sera mozzarella są bardzo łatwe i szybkie do przygotowania, a do tego fantastycznie smakują. Doskonale zastąpią tradycyjne placki ziemniaczane
Ola la LCHFPodając za wikipedią, słowo pita z greckiego oznacza „płaski placek”. Oczami wyobraźni widzę więc moje domowe pity, jedne płaskie, drugie mocno wyrośnięte… No
Smaki Na TalerzuOd jakiegoś czasu kocham kalafiora. Ale kotlety trochę mnie zaskoczyły. Przepis jest prosty, acz samo smażenie wymaga kilku prób i błędów. Smak jednak wynagradza wysiłek. POTRZEBUJEMY
Fleksitarianizm.plTofu to bezmięsny hit. Najbardziej znany zamiennik mięsa na świecie, wśród swoich wrogów, ciągle słyszy to samo: „Mi to nie smakuje”. A nawet Ci, którzy tofu
Fleksitarianizm.plKrólowa pomidorowa. Dzieciaki ją uwielbiają. Dziś szybka wersja. Jeśli zostanie wam rosół, to w kilka minut przerobicie go na pyszną pomidorową. W większości
Agusiowe smakołykihttps://niecodziennikpary.pl/wp-content/uploads/2022/06/zupa_krem_z_pieczonych_pomidorow.jpg Z chęci poprawienia zdjęcia na zupę ze świeżych pomidorów powstał nowy przepis na zupę krem z pieczonych pomidorów . U nas dość często tak
niecodziennikparySkładniki: 70 g ryżu 150 g fileta z dorsza 100 g szparagów 1/2 małej marchewki kawałek czerwonej papryki 100 cukinii kawałek pora 1 ząbek czosnku 3
czarrna od kuchniMakaron ze szparagami i boczkiem. Makaron ze szparagami i boczkiem Szybki makaron ze szparagami, boczkiem, cebulką i czosnkiem. Makaron doprawiony curry, kurkumą
Moja Książka KucharskaWspaniałą przekąskę na plażę czy do lunch boxa są naleśniki z łososiem, jajkiem, awokado i pomidorkami. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldWspaniałą przekąskę na plażę czy do lunch boxa są naleśniki z łososiem, jajkiem, awokado i pomidorkami. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldLekkie, pyszne, bez grama mięsa. Poznajcie przepis na SZASZŁYKI Z WARZYWAMI, czyli idealną propozycję na wegański, lekkostrawny lunch. Artykuł SZASZŁYKI Z WARZYWAMI pochodzi z serwisu CookMagazine
COOKMAGAZINEMakaron ryżowy z kurczakiem, jajkiem, sosem z dodatkiem limonki i pasty tamaryndowej, orzechami i kiełkami fasoli mung. Makaron ugotować (gotować
BullioG dy znudzą Wam się już chłodniki, to jest taka zupa jak vichyssoise którą podaje się schłodzoną z lodówki. Jest pyszna. Mimo, że składniki to
AZgotuj!Składniki: 150 g ulubionego makaronu 300 g szparagów 2 ząbki czosnki kawałek czerwonej papryki 250 g sera ricotta sól, pieprz Przygotowanie: Ze szparagów odłamać zdrewniałe końców
czarrna od kuchniSezon na szparagi jest krótki, warto więc korzystać, póki czas. Zielone szparagi, w przeciwieństwie do białych, są miękkie, nie trzeba więc ich obierać przed gotowaniem. Jest
Z notatnika dietetyka