milky way - 162 przepisów (strona:10/11)

RISOTTO Z SUSZONYMI POMIDORAMI / DRIED TOMATOES RISOTTO 45

ochotę na rybę stąd też grillowany łosoś Tak jak pisałam przed chwilą to danie nie wymaga dużej ilości składników, ale trzeba mu poświęcić chwilę – w końcu to risotto! Miłego gotowania. I love Italian cuisine! Today another version of risotto – this time spicier. Again you need only few ingredients and dinner is ready, the risotto can be eaten solo(...)bronze on both sides and let the inside fry. Można jeść razem lub osobno. Tak czy inaczej smakuje wybornie! Smacznego! You can eat it separably or together. Either way it tastes perfect! Bon Apetite! Share this entry Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on Linkedin Share on Tumblr Share on Vk Share

Martyna Cooks
RISOTTO Z SUSZONYMI POMIDORAMI / DRIED TOMATOES RISOTTO 57

ochotę na rybę stąd też grillowany łosoś Tak jak pisałam przed chwilą to danie nie wymaga dużej ilości składników, ale trzeba mu poświęcić chwilę – w końcu to risotto! Miłego gotowania. I love Italian cuisine! Today another version of risotto – this time spicier. Again you need only few ingredients and dinner is ready, the risotto can be eaten solo(...)bronze on both sides and let the inside fry. Można jeść razem lub osobno. Tak czy inaczej smakuje wybornie! Smacznego! You can eat it separably or together. Either way it tastes perfect! Bon Apetite! Share this entry Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on Linkedin Share on Tumblr Share on Vk Share

Martyna Cooks
PIEROGI Z BOBEM / BROAD BEANS PIEROGI 75

bobem jeszcze nie jadłam, więc rachunek był prosty = pierogi z bobem. Z pierogami, nie ma co się oszukiwać, jest trochę roboty, ale efekt jest oszałamiający. Zawsze. Cierpliwości i miłego gotowania! Season fo broad beans is open! Yes!!! I love seasonal vegetables, and broad beans comes with that. Even in it’s simplest version, just cooked, it’s delicious(...)pastry and cutting the circles out of it. I’ll show you two methods today – one traditional and one a bit less convectional. In traditional way roll out a part of the pastry rather thin, cut the circles with a glass or cup. Knead again the leftovers and roll again, and so on. The less convectional method

Martyna Cooks
PIEROGI Z BOBEM / BROAD BEANS PIEROGI 100

bobem jeszcze nie jadłam, więc rachunek był prosty = pierogi z bobem. Z pierogami, nie ma co się oszukiwać, jest trochę roboty, ale efekt jest oszałamiający. Zawsze. Cierpliwości i miłego gotowania! Season fo broad beans is open! Yes!!! I love seasonal vegetables, and broad beans comes with that. Even in it’s simplest version, just cooked, it’s delicious(...)pastry and cutting the circles out of it. I’ll show you two methods today – one traditional and one a bit less convectional. In traditional way roll out a part of the pastry rather thin, cut the circles with a glass or cup. Knead again the leftovers and roll again, and so on. The less convectional method

Martyna Cooks
WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY 69

WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY Chińszczyzna! Kto nie ma ochoty, raz na jakiś czas, na danie z szeroko rozumianej kuchni chińskiej? Nie wiem jak Was, ale mnie zapachy rozchodzące się wokół „chińskich” knajp (chyba, że są to bardzo dobre restauracje) w ogóle nie zachęcają do konsumpcji dań serwowanych wewnątrz… Dlatego też powstał(...)warzywami wysmażone. To już praktycznie konieć pracy, gdyż jedyne co nam zostało to nałożyć potrawę na talerze, posypać sezamem i zjeść! Życzę Wam smacznego, bo na pewno jest pysznie! Miłego wieczoru! Everything is ready – noodles are drained, meat with vegetables fried. This is almost the end of the work, because the last thing to do is to place

Martyna Cooks
WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY 98

WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY Chińszczyzna! Kto nie ma ochoty, raz na jakiś czas, na danie z szeroko rozumianej kuchni chińskiej? Nie wiem jak Was, ale mnie zapachy rozchodzące się wokół „chińskich” knajp (chyba, że są to bardzo dobre restauracje) w ogóle nie zachęcają do konsumpcji dań serwowanych wewnątrz… Dlatego też powstał(...)warzywami wysmażone. To już praktycznie konieć pracy, gdyż jedyne co nam zostało to nałożyć potrawę na talerze, posypać sezamem i zjeść! Życzę Wam smacznego, bo na pewno jest pysznie! Miłego wieczoru! Everything is ready – noodles are drained, meat with vegetables fried. This is almost the end of the work, because the last thing to do is to place

Martyna Cooks
WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY 88

WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY Chińszczyzna! Kto nie ma ochoty, raz na jakiś czas, na danie z szeroko rozumianej kuchni chińskiej? Nie wiem jak Was, ale mnie zapachy rozchodzące się wokół „chińskich” knajp (chyba, że są to bardzo dobre restauracje) w ogóle nie zachęcają do konsumpcji dań serwowanych wewnątrz… Dlatego też powstał(...)warzywami wysmażone. To już praktycznie konieć pracy, gdyż jedyne co nam zostało to nałożyć potrawę na talerze, posypać sezamem i zjeść! Życzę Wam smacznego, bo na pewno jest pysznie! Miłego wieczoru! Everything is ready – noodles are drained, meat with vegetables fried. This is almost the end of the work, because the last thing to do is to place

Martyna Cooks