rozpuszczenia i odstaw do wystygnięcia. 8. Wystudzony krem przełóż do słoiczków i przechowuj w lodówce. Smacznego! Rhubarb curd 2 medium jars Ingredients: 400g rhubarb 50g of sugar pinch of salt 5 yolks 90g of sugar 1 tablespoon of lemon juice 1 teaspoon lemon zest 35g of butter Method: 1. Wash and peel rhuburb and cut into 1 cm pieces(...)well warmed. 6. Add the rhubarb mousse, lemon juice and lemon zest - heat, stirring constantly, about 10 minutes. The mass should slightly thicken. 7. Remove the bowl from the boiling water, add the pieces of butter, mix until dissolve and leave to cool. 8. Put cool rhubarb curd int jars and store in a refrigerator. Enjoy
Kuchnia w Słońcu Skąpanałodyg tego owocowego warzywa, które jest jednym z wiosennych symboli w kuchni :) Te pyszne, rubinowo-zielone łodygi można wykorzystać na wiele sposobów i w wielu potrawach. Był już rabarbarowy curd , był syrop , tiramisu , dżem skandynawski , a nawet drobiowe roladki pieczone w rabarbarze , a tegoroczny sezon otworzył placek z rabarbarem i truskawkami , który wyszedł tak pyszny, że na pewno ponownie pojawi(...)stalks (about 150g) 1 teaspoon butter 1 teaspoon brown sugar 1 tablespoon of liquid honey 100ml rapeseed oil 180g of natural yogurt 100g white chocolate juice of 1/2 a lemon zest of 1/2 lemon 140g coconut flour 40g sugar 1.5 teaspoons of baking powder Method: 1. Grease the cake mold with butter and sprinkle with brown sugar evenly. 2. Wash
Kuchnia w Słońcu Skąpana