Kokosowe ciasto z rabarbarem - bez glutenu

Kokosowe ciasto z rabarbarem - bez glutenu

Kokosowe ciasto z rabarbarem - bez glutenu

Rabarbarowy sezon to szczególny czas w roku. Kojarzy mi się zawsze z rozpoczęciem działkowego sezonu i wyjątkową lekkością powietrza. Dlatego w tym czasie prawie zawsze mam w domu kilka łodyg tego owocowego warzywa, które jest jednym z wiosennych symboli w kuchni :) Te pyszne, rubinowo-zielone łodygi można wykorzystać na wiele sposobów i w wielu potrawach. Był już rabarbarowy curd , był syrop , tiramisu , dżem skandynawski , a nawet drobiowe roladki pieczone w rabarbarze , a tegoroczny sezon otworzył placek z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, tiramisu, ciasto z truskawkami

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.