kolacja - 33757 przepisów (strona:608/2251)

Serowa zapiekanka z boczkiem 49

Serowa zapiekanka z boczkiem to bardzo sycąca przekąska idealna na imprezę, gorącą kolację lub na obiad. Na pewno zasmakuje wszystkim gościom! Smok poleca również wegetariańską wersję zapiekanki z pomidorkami koktajlowymi zamiast boczku. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/03\/zapiekanka-serowa-przygotowanie-1-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/03\/zapiekanka-serowa-przygotowanie-1-198x164.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/03\/zapiekanka-serowa-przygotowanie-1-320x200.jpg"],"recipeIngredient

Bardzo Gruby Smok
Szejk waniliowy z borówkami 61

Doskonały na śniadanie, drugie śniadanie, kolację, albo jako pyszny „rozpieszczacz” . Szejk waniliowy z borówkami jest tak pożywny, że nie potrzebujesz już nic innego, a do tego jest bardzo smaczny. Szybko i zdrowo – czego można chcieć więcej Składniki na 2 porcje: 1 średni banan 1 łyżka siemienia lnianego (może być mielony) 2 miarki szejka waniliowego (użyłam JuicePlus+ Complete ) 450 ml mleka

Słodki sentyment
Sałatka królewska 218

Sałatka królewska Treściwa, bogata w składniki i doprawiona pysznym sosem. Rewelacyjna sałatka makaronowa, z szynką, jajkami i kolorowymi warzywami. Świetnie sprawdzi się zarówno jako danie na rodzinną kolację, jak i jako przystawka na przyjęciu.     Składniki: 100 g makaronu (np kokardki, muszelki, wstążki…) 15-20 dkg ulubionej szynki 3-4 jajka 1 czerwona papryka 1 mała puszka kukurydzy

Blog z Apetytem
Pasta twarogowa z kaparami i suszonymi pomidorami 94

Teraz wykorzystuję je, gdzie się da. Tym razem dodałam do pasty twarogowej.  Żeby było ciekawiej, do mojej pasty, dodałam też suszone pomidory. Do tego,  upiekłam świeże bułeczki. Kolacja była pyszna :)   Jeśli lubicie kapary, to wypróbujcie ten przepis. Polecam.  Składniki: 250 g. twarogu 2 łyżki gęstej śmietany 1 pełna łyżka kaparów 2 łyżki drobno pokrojonych suszonych

Agusiowe smakołyki
Francuskie naleśniki z pomarańczami a' la Suzette 91

Dziś na blogu w roli głównej naleśniki, chyba najbardziej uniwersalne znane mi danie. Świetnie sprawdzają się na śniadanie, obiad czy kolację. Nieważne czy w wersji na słodko czy słono zawsze smakują wyśmienicie. Naleśniki w syropie pomarańczowym to zdecydowanie jeden z najsłodszych ale i najsmaczniejszych deserów jakie miałam okazję spróbować. Mam nadzieję, że Wam również przypadną do gustu. A może przygotujecie

Czekoladowa muffinka
Focaccia 72

mój piękny obraz. W przepisie napiszę Wam kilka wskazówek jak go zrobić i co można do niego wykorzystać. Polecane przepisy: – w jednym miejscu wszystkie moje najlepsze  przepisy na kolację –  chleb z garnka –  bagietki –  kajzerki – chleb pszenny na zakwasie –  focaccia z rozmarynem –  paluszki chlebowe grissini –  cebularze FOCCACIA Przygotowanie : 18-20 h Składniki ciasto

nietylkopasta.pl
Kanapeczki koktajlowe 98

Kanapeczki koktajlowe to idealna przystawka na każde przyjęcie. Kolorowe kanapeczki świetnie się sprawdzą o każdej porze i dnia, na każde przyjęcie ze znajomymi, czy lekką kolację. Kanapeczki możemy przygotować w kilku wersjach – z jasnym albo ciemnym pieczywem, a łososiem, albo serem kozim i burakiem. Kanapki przygotujcie po prostu z ulubionych przez Was składników. Sprawdź przepis na Zdrowe kanapki

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Zapiekanka serowa 151

Zapiekanki to według mnie jedna z lepszych propozycji na kolację. Możesz do niej wrzucić praktycznie wszystko - to co lubisz. Jest mało wymagająca, ale bardzo sycąca. Tę lubię wyjątkowo - jest w niej wszystko co najlepsze

Prosty przepis na
Szejk porzeczkowy 59

Taki szejk porzeczkowy może zastąpić nam śniadanie, drugie śniadanie albo kolację. Szybko, zdrowo i mega smacznie Jestem zachwycona smakiem Składniki na dwie porcje po ok. 300 ml: 1 banan 1 łyżeczka macy w proszku 1 miarka szejka waniliowego (użyłam JuicePlus+ Complete , jeśli chcesz więcej info, kliknij tutaj ) 1 łyżka buraka w proszku 300 ml zimnej wody 4 garście czerwonej porzeczki

Słodki sentyment
SAŁATKA Z GRILLOWANYMI GRUSZKAMI, RUKOLĄ I SEREM PLEŚNIOWYM 64

SAŁATKA Z GRILLOWANYMI GRUSZKAMI, RUKOLĄ I SEREM PLEŚNIOWYM to idealna... Artykuł SAŁATKA Z GRILLOWANYMI GRUSZKAMI, RUKOLĄ I SEREM PLEŚNIOWYM pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Zapiekana pierś kurczaka w sosie szpinakowo-śmietanowym 63

Przepis na pyszną zapiekaną pierś kurczaka w sosie szpinakowo-śmietanowym z dodatkiem gorgonzoli, boczku i suszonych pomidorów. Rewelacyjny, szybki i łatwy przepis na obiad lub kolację. Czas przygotowania :   50 minut Ilość porcji:  2-4 osób Trudność przygotowania:  łatwe Cena:  przystępna SKŁADNIKI : 800 g fileta z piersi kurczaka 150 g świeżego szpinaku 100 g sera gorgonzola

karolgotuje
Pasztet z warzyw 68

Pasztet z warzyw korzeniowych z dodatkiem białej fasoli, aromatycznych przypraw i czosnku to świetna i całoroczna propozycja na dodatek do śniadań lub kolacji. Pasztet wychodzi soczysty i miękki w środku. Podasz go na kanapce z dodatkiem świeżego ogórka, pomidora, papryki lub warzyw konserwowych. Jest błyskawiczny w przygotowaniu, ponieważ zrobiony z włoszczyzny mrożonej. Nie potrzebujesz także maszynki do mielenia, wystarczy blender

Zasmakuj Kuchni
Tofu teriyaki 74

Podgrzewaj kilka chwil, wymieszaj sos z podsmażonym i chrupiącym tofu. Na talerze nałóż ugotowany ryż, dodaj tofu w sosie teriyaki, posyp posiekaną dymką i sezamem. Podawaj! SMACZNEGO! e-book Kolacje, przepisy do 40 minut Kup teraz Artykuł Tofu teriyaki pochodzi z serwisu nietylkopasta.pl

nietylkopasta.pl
Czosnkowe krewetki 65

Będą wspaniałe jako wspomnienie wakacji w południowej Europie bądź nowość,... Artykuł Czosnkowe krewetki pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Jaka sadzone na szpinaku (zielona szakszuka) 71

Jajka sadzone na szpinaku to prosty, sycący posiłek. Sprawdzi się na niedzielne śniadanie, pyszny obiadek z dodatkiem ziemniaczanego puree lub chrupiącej grzanki na kolację. Możesz użyć szpinaku mrożonego lub najlepiej świeżego. Składniki: 200-250 g świeżego szpinaku 4 jajka bio 1 ząbek czosnku sól, pieprz 1 łyżka masła klarowanego gałka muszkatałowa, najlepiej z młynka Przygotowanie: oberwać z lisków szpinaku grubsze

Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Proponowane wyszukiwania