Polecam wam te placuszki są delikatne, puszyste i pyszne. Idealne na niedzielne śniadanie. Z tej porcji wychodzi 10-11 placuszków. Wykonanie – biała ubić na sztywną
Kuchnia PokoleńSkładniki: 1 nieduża makrela 4 jajka kawałek pora (około 5cm białej części) 1/2 pęczka szczypiorku czubata łyżka chrzanu czubata łyżka majonezu 1 łyżka masła 2
Qchnia po prostu10-12 bułeczek 500 g mąki 3/4 szklanki mleka 60 g masła 1 jajko 50 g ksylitolu 20 g drożdży szczypta soli 5-6 moreli lub
KucharzycaPolecam, pyszna zapiekanka. U mnie z mięskiem, ale przepis oryginalny był bez mięsa. Ja dorzuciłam mięso z pieczeni które zostało mi z poprzedniego dnia. Chciałam zjeść
Kuchnia Pokoleń5/5 - (12 votes) „Mandaryńska” surówka z czerwonej kapusty z dynią Surówki to u moich chłopaków ciężki temat. Nie zawsze dobrze wchodzą, zdecydowanie są zwolennikami
Ogrodnik w podróżyTen przepis na tofu w sosie pomarańczowym całkowicie zmieni Wasze wyobrażenie o tofu. Wszystko to zasługa niestandardowej metody przygotowania i obłędnie pysznego sosu, przygotowanego ze świeżo
Na-talerzu.plJakiś czas temu, na InstaStories na moim Instagramie , pokazywałam wegeburgery z buraka, które przygotowywałam na obiad. Dostałam wtedy sporo wiadomości z prośbą o przepis, więc obiecałam
Okiem Blondynki by McBlondi