fit salatka - 2001 przepisów (strona:85/134)

Makaron w stylu bolońskim po Polsku :) 127

Makaron w stylu bolońskim to nasza wariacja na temat tego dania. Danie przygotowane jest na bazie mięsa z indyka, dzięki czemu jest znacznie zdrowsze i o

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Warsztaty Kulinarne z Fit&Easy i Sebastianem Olmą 161

marką Fit&Easy, szefem kuchni i autorem wszystkich dań, które przygotowaliśmy był Sebastian Olma. Bardzo lubię kuchnię Sebastiana, jest smacznie, zdrowo i aromatycznie na talerzu. Produkty Fit&Easy są mi dobrze znane, bo to właśnie po nie najczęściej sięgam w sklepie. Jako zagorzały fan sałaty, czułam się jak w raju na polu z sałatami. Sprawdźcie sami(...)założyć określony ubiór, poddać dezynfekcji dłonie i dopiero, mogliśmy udać się na halę produkcyjną.  Czepki jak zawsze dodają Nam uroku heheheeheh ;-))) Na warsztatach kulinarnych przygotowaliśmy następujące dania: 1. Sałatka z makaronem buraczanym, jajkiem sous vide 63 st. C, pesto z jarmużu i rabarbarem   2. Troć w emulsji szpinakowej z zielonym groszkiem, nasturcją i crèmem fraiche z czarnuszką jako

SMYKWKUCHNI
Śledź w sosie jogurtowym z suszonymi pomidorami i bazylią 98

Śledzie w jogurtowo-bazyliowej oprawie, które powstaną w kilka minut *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Filety rozłóż

Eat me! Fit me!
Wrapy gryczane z kozim serem i pesto – rollsy z bezglutenowych naleśników gallette 76

Ostatnio dzieliłam się z Wami przepisem na bezglutenowe naleśniki gryczane, które możecie używać jako bazę do wielu cudownych dań. Jednym z nich są te wrapy gryczane

Flymetothespoon
Wrapy gryczane z kozim serem i pesto – rollsy z bezglutenowych naleśników gallette 87

Ostatnio dzieliłam się z Wami przepisem na bezglutenowe naleśniki gryczane, które możecie używać jako bazę do wielu cudownych dań. Jednym z nich są te wrapy gryczane

Flymetothespoon
Tosty z batatów z awokado i szparagami z jajkiem w koszulce – keto tosty bezglutenowe, paleo 109

Nawet kiedy bez przeszkód mogłam zajadać się chlebem, to rzadko kiedy go kupowałam, bo to kończyło się zjedzeniem połowy bochenka na raz. Piękny toster, który wygrałam

Flymetothespoon
Prosty omlet ze szparagami, łososiem i serem feta 107

Muszę się Wam przyznać, że mam lekka obsesję szparagową. Taką malutką, tyci tyci – a mianowicie w maju i czerwcu potrafię jeść zielone szparagi absolutnie codziennie

Flymetothespoon
Tradycyjna baba ghanoush – dip z bakłażana 111

Ostatnio zastanawiałam się, jaką kuchnię mogłabym uznać za swoją ulubioną. Myślałam o tajskiej i włoskiej, ale chyba najbardziej przemawia do mnie kuchnia bliskiego wschodu. Uwielbiam kumin

Flymetothespoon
Pierś faszerowana wątróbką 147

Pierś z kurczaka jest jedną z najpopularniejszych części drobiu. Można z niej przygotować cały wachlarz różnorodnych potraw. Faszerowana pierś kurczaka Sprawdzi się w sałatce, panierowana, nadziewana

mecooks
IDEALNY MUS TRUSKAWKOWY Z BAKALAMI 183

Uwielbiacie truskawki ? Ja tak! Za czasów dzieciństwa miałam cały ogródek wypełniony krzaczkami truskawek, które zbierałam razem z bratem i babcią. Dziś przygotowuję z nich zarówno ciasta

Ostra na Słodko
Kalerosse z mozzarellą 111

Smaczna, zdrowa i szybka do przygotowania przekąska z warzywa kalerosse TM , które dopiero pojawiło się w polskich sklepach. Jest to uprawiana w Polsce, naturalna krzyżówka brukselki

Kuchcik gotuje
Kalerosse z mozzarellą 151

Smaczna, zdrowa i szybka do przygotowania przekąska z warzywa kalerosse TM , które dopiero pojawiło się w polskich sklepach. Jest to uprawiana w Polsce, naturalna krzyżówka brukselki

Kuchcik gotuje
Fit surówka z marchwi, jabłka i pora 226

Taką surówkę robię bardzo często - jest bardzo smaczna a składniki są łatwo dostępne. Marchew, jabłko i por to same witaminki - z dodatkiem jogurtu naturalnego doskonale nadają

Alutka-Gotuje
Proste frytki z batatów z sosem tahini i granatem 144

Jeżeli miałabym wybrać tylko jeden rodzaj frytek to byłyby to te z batatów. Kocham je za ten słodko – słony smak, a najbardziej lubię podawać je

Flymetothespoon
Tajskie pulpeciki – azjatycka przekąska 239

Jak ja lubię tajskie smaki! Ten cudowny balans smaków słodkiego, ostrego i słonego tak idealnie trafia w moje gusta – i te przyprawy! Świeże, aromatyczne, charakterystyczne

Flymetothespoon

Proponowane wyszukiwania