Total Carbohydrate 21,8g 7% Dietary Fiber 5,8g 20% Sugars 4,9g Protein 8,3g 16% *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. Share this entry Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on Linkedin Share
Martyna CooksTotal Carbohydrate 32,6g 11% Dietary Fiber 7,2g 28% Sugars 14,4g Protein 49,7g 98% *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. Share this entry Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on Linkedin Share
Martyna CooksSodium 156mg 7% Total Carbohydrate 11.2g 4% Dietary Fiber 6g 24% Sugars 0g Protein 25g 50% *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. Share this entry Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on Linkedin Share
Martyna CooksSodium 156mg 7% Total Carbohydrate 11.2g 4% Dietary Fiber 6g 24% Sugars 0g Protein 25g 50% *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. Share this entry Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on Linkedin Share
Martyna CooksSodium 0mg 0% Total Carbohydrate 25,0g 8% Dietary Fiber 1,3g 4% Sugars 0g Protein 9,0g 18% *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs. Share this entry Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share
Martyna CooksDanie idealne na dietę redukcyjną. Dodatkowo nie wymaga za dużo roboty i specjalnych umiejętności. 😊 Składniki na 2 porcje: -120 g ryżu (u mnie brązowy) -160 g mięsa -180 g jogurtu naturalnego -50 g sera żółtego startego -100 g brokuła -50 g fasolki szparagowej zielonej -100 g marchewki (u mnie młoda ) -1 łyżka oliwy/masła Przygotowanie: 1. Ryż gotujemy najlepiej parę
Zdrowie i pysznie na talerzuU nas to dynie ciągle są na topie, a my we Włoszech. Zajadamy się winogronami prosto z krzaka oraz tymi w płynnej postaci Ogólnie chill out
PaleoLifeDanie idealne na dietę redukcyjną. Dodatkowo nie wymaga za dużo roboty i specjalnych umiejętności. 😊 Składniki na 2 porcje: -120 g ryżu (u mnie brązowy) -160 g mięsa -180 g jogurtu naturalnego -50 g sera żółtego startego -100 g brokuła -50 g fasolki szparagowej zielonej -100 g marchewki (u mnie młoda ) -1 łyżka oliwy/masła Przygotowanie: 1. Ryż gotujemy najlepiej parę
Zdrowie i pysznie na talerzuCzęść upiekłam bez wiśni/czereśni, a wzór na nich został zrobiony krajaczem do jabłek. Używając proszku do pieczenia bezglutenowego i takiej samej galaretki otrzymamy ciastka dla osób na diecie bezglutenowej. Ryżyki kokosowo sezamowe z amarantusem to kolejna wersja tych bardzo smacznych ciastek. Jak zawsze prostota i szybkość przygotowania ma wielu zwolenników, więc z tego względu… i nie tylko
mojewypiekiinietylkobardzo, że nie potrafię go sobie odmówić. pomyślałam, że skoro tak wszyscy chudną, o czym ostatnio przy okazji koktajli Fit Wam pisałam, to i ja może nieco. Tyle, że diety mieć nie zamierzam. Bardziej dobre nawyki wpoić sobie do głowy i ściśle się do nich […] Artykuł czekoladowe jaglane brownie i brak koncepcji żeby go sobie odmówić pochodzi z serwisu
W Kawiarencewyszorować. 3. Obrany topinambur trzymamy w wodzie zakwaszonej sokiem z cytryny, gdyż szybko ciemnieje. Chipsy z topinamburu są smaczną i bardzo zdrową przekąską dla dzieci, dorosłych, diabetyków, osób ma diecie bezglutenowej, wegetarian, wegan… i nie tylko. Sezon na topinambur trwa od końca lata do lutego, więc przez cały okres zimowy możemy cieszyć się jego walorami. Gorąco polecam, życzę smacznego
mojewypiekiinietylkoPolska kapusta w orientalnej odsłonie czyli o smaku curry. Ma bardzo ciekawy smak, jest doskonałym sycącym daniem na diecie. Składniki: – 1/2 małej białej kapusty – 1 cebula – 1/2 łyżeczki curry w proszku – sól, pieprz do smaku – 1 łyżeczka majeranku Wykonanie: – Cebulę pokroić w kostkę, przesmażyć na suchej
To co kochampewnością słyszeliście o diecie pudełkowej👂 Można ją spotkać w formie cateringu dla zabieganych i dbających o formę, ale można również samemu sobie tworzyć smakołyki na wynos do pracy czy szkoły💼 Dzisiaj mam dla Was propozycję dania na wynos do spożycia na zimno. Dodatkowo nie szarpiące za portfel, dzięki czemu można na nim lecieć przez cały tydzień jeśli komuś nie przeszkadza
Zdrowie i pysznie na talerzuRosół warzywny z marchewkowym makaronem doskonale łagodzi głód na diecie. Składniki: – włoszczyzna: 3 marchewki, 1 pietruszka, 1 seler, 1 por, 2 cebule – sól czarna, 3 liście laurowe, 5 sztuk ziela angielskiego – 1 duża marchewka, natka pietruszki Wykonanie: – Gotować warzywa i przyprawy z odrobiną soli, na wolnym ogniu ok. 1 godzinę
To co kochamKapuśniak na diecie dr Dąbrowskiej jest nie tylko zupą rozgrzewającą, ale też orzeźwiającą. Składniki: – 1/2 kg kapusty kiszonej – 2 marchewki – 1 cebula, 2 liście laurowe, 4 sztuki ziela angielskiego Wykonanie: – Cebulę pokroić w kostkę, marchewkę w półplasterki i poddusić przez ok. 10 minut w niewielkiej ilości wody. – Dodać
To co kocham