Gotowanie z Poltino i Szybki makaron z brokułami Wyobraź sobie późny wieczór a Ty zastanawiasz się co zrobić na jutro na obiad. Zrób ukochany przez wszystkich
Kuchnia na wzgórzuUwielbiamy przekąski. Wolna chwila, wspólne oglądanie bajek czy filmów, podczas spotkania z przyjaciółmi, podczas emocjonującego meczu, a nawet spaceru czy wycieczki. Okazji na „coś szybkiego
Słodkie okruszkiSzybkie, nieskomplikowane ciasto z pełnoziarnistej mąki orkiszowej, słodzone ksylitolem. Idealne nie tylko dla diabetyków. Polecam 😉 SKŁADNIKI: 2 duże jajka 5 dag ksylitolu 8 dag mąki orkiszowej
Kuchenne zapiski EdytyBotwinka to młode listki buraka ćwikłowego to jedna z pierwszych nowalijek. Zawiera duzo witamin, żelaza i wapnia,10 antyoksydantów. Odkwsza i odtruwa organizm, ponadto liście botwiny
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Bakłażan faszerowany warzywami, to super dania zarówno na obiad jak i na kolację. I choć przyznam się szczerze, że nie zbyt często sięgam po bakłażana, to
Jemy i nie tyjemy. Kuchnia według SylwiiSkładniki: wątróbka z kurczaka 60 dag, olej rzepakowy 1/2 szklanki, mąka 3/4 szklanki, cebula 2 sztuki, wiśnie bez pestek 25 dag, majeranek 1 łyżka, pieprz mielony
W Mojej Kuchni LubięKotleciki z tuńczyka z miksem warzyw. Szukacie pomysłu na szybkie i zdrowe danie? Lubicie tuńczyka? Jeśli, tak to polecam Wam kotleciki z tuńczyka z miksem warzyw
Słodkie okruszkiMaj i czerwiec to prawdziwy szał na szparagowe przepisy, nic dziwnego tyle właśnie trwa sezon na to wykwintne warzywo. Jak przyrządzić szparagi? Pomysłów jest bardzo wiele
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Idealna opcja dla wegetarian, jak i świetna odmiana dla mięsożerców. Kotleta można również wsadzić do bułki i wyjdą nam wege burgery. Ja moje zjadłam
CzarnawisienkaPrzepis na prostą, pyszną, zdrową sałatkę, którą możecie zapakować do pudełka i zjeść w pracy czy w szkole. Świetnie sprawdzi się również w roli przekąski imprezowej
Czekoladowa muffinkaJak wykorzystać resztki z obiadu ? Zrób omlet Przyszłam po pracy do domu, a tu pytanie co będzie na kolację ? Jak wykorzystać resztki z obiadu ? Jak to
Kuchnia na wzgórzuZupa szpinakowa z pieczonym łososiem na pewno posmakuje każdemu, kto ją skosztuje. Połączenie szpinaku i łososia nie zawodzi, w duecie to gwarancja wspaniałego smaku. Sama byłam
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Świeże sałatki mogę jeść cały czas! Polecam przygotować sałatkę z soczewicy, kaszy jęczmiennej i miksu sałat. Rewelacja! Składniki: 50g suchej czerwonej soczewicy + 150ml wody 50g suchej
Truskawkowa FiestaZapiekanka brokułowa z ryżem i kurczakiem, to kolejny super przepis, na wykorzystanie brokuła. Już Wam wspominałam o tym, jak bardzo zdrowy jest brokuł ale do tego
Jemy i nie tyjemy. Kuchnia według SylwiiPierogi z rybą? Też podchodziłam do tego dania dość sceptycznie, póki nie skosztowałam. Pyszne, delikatne, a dodatek sosu chrzanowego dopełnia wysublimowaną smakowo całość. Farsz na pierożki
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!