jajek przepiórczych Koreczki z sera pleśniowego z orzechami i winogronem Koreczki caprese Koreczki z cukinii z fetą i chili Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie
Moje Kuchenne Rewelacjecieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Zastanów się, czy naprawdę tego potrzebujesz! pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.pldoczytać kilka stron i odłożyć ją na półkę. Z racji, że nie jest to wciągająca powieść z opisem klasycznej historii to niektóre rozmowy troszkę mnie nudziły, a inne śledziłam z ogromnym zaciekawieniem. Książka nie jest również prosta w odbiorze, gdyż została naładowana mnóstwem wiadomości. Jednakże jestem dumna, że dotrwałam do ostatniej kartki, ponieważ dla mnie najistotniejsze było poznanie tajników kulinarnych
Di gotujeMorzem Północnym, mimo, że ten kraj nie słynie z jakiejś wyszukanej kuchni. Jak to wygląda nad polskim morzem? Słabo. Niektóre małe miejsca próbują kombinować robiąc wyszukane dania ze śledzia, ale zasadniczo mamy do czynienia z głęboko mrożoną rybą, a do wyboru mamy nawet te, które nie żyją w Bałtyku, obtoczoną w ciężkim cieście, smażoną na głębokim oleju, czyli dokładnie
Kryzysowa Książka Kucharskapierwszy dzień Świąt Bożego Narodzenia, mój przyjaciel przygotował smażoną brukselkę jako jeden z dodatków do świątecznego obiadu. Dzielę się poniżej z Wami przepisem na tę brukselkę właśnie. Zapraszam do śledzenia mojego Instagrama: mecooksblog oraz polubienia Facebooka: MeCooks Smacznego Składniki potrzebne do przygotowania smażonej brukselki z kasztanami. 30 dkg kasztanów 45 dkg mrożonej brukselki 1 łyżka oliwy z oliwek 1/2 łyżeczka
mecooksgarść przepisów na imprezowe sałatki - KLIK! KLIK! Jeśli szukacie super noży do Waszej kuchni - zapraszam TU - KLIK! Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie
Moje Kuchenne Rewelacjecebula, papryka, pomidory, które rozgotowując się w zupie, oddają jej paletę swych aromatów. Jeśli macie ochotę na sycącą i rozgrzewającą, jesienną zupę, wypróbujcie koniecznie ten przepis *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Opłucz mięso i włóż je w całości do dużego garnka. Zalej 3 litrami zimnej wody. Zagotuj wszystko, pozwól niech się
Eat me! Fit me!wierzch, w drodze eksperymentu ora uzyskania efektu świeżości i chrupkości, wyłożyłam surowe, tarte jabłka zalane galaretką, ale możecie śmiało tradycyjnie przesmażyć je na patelni z odrobiną cynamonu. *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Zacznij od przygotowania galaretki według instrukcji na opakowaniu – zmniejsz ilość gorącej wody z 500 ml do 400 ml. Rozgrzej
Eat me! Fit me!pomarańcze, chrupiący szpinak i krewetki, słona szynka, a całość polana obłędnym sosem na bazie musu z mango, soku z pomarańczy, imbiru, musztardy i miodu! Ciekawe doznania gwarantowane *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Ugotuj kaszę według instrukcji na opakowaniu. Krewetki rozmroź na ściereczce lub papierowym ręczniku i ewentualnie oczyść, jeśli jest taka
Eat me! Fit me!cukru, więc jedz to danie z rozwagą. Rób je raz na jakiś czas, nie codziennie. P.S. Dawajcie znać w komentarzach jak Wam wyszło! I czy smakowało. Możecie mnie też śledzić na Facebooku i Instagramie
wiecejwarzyw.plzbiór przepisów znajdziecie TUTAJ - KLIK! Jeśli szukacie super noży do Waszej kuchni - zapraszam TU - KLIK! Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie
Moje Kuchenne Rewelacjeśliwkowy w wersji na słodko to jedna z propozycji na zastosowanie śliwek w cieście. Mus w wersji wytrawnej super sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Zapraszam do śledzenia mojego Instagrama: mecooksblog oraz polubienia Facebooka: MeCooks Smacznego Składniki potrzebne do przygotowania ciasta biszkoptowego z musem. Biszkopt : 5 jajek 10 dkg cukru pudru 10 dkg mąki pszennej szczypta soli 1/2 łyżeczki
mecooksmięsisty, ma też wyraźny, lekko słodki smak. Jako dodatek do dania wybrałam makaron – użyłam farfalli, czyli kokardek, ale śmiało możecie wybrać do tego dania swój ulubiony kształt. *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Zacznij od upieczenia dyni – nie obieraj jej – poprzekrawaj tylko na grube plastry, ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia
Eat me! Fit me!Pasta z suszonych pomidorów i nasion Pasta z tuńczyka i awokado Wegański smalec z fasoli z sus zoną śliwką Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie
Moje Kuchenne Rewelacjeformie zupy kremu. Jako, iż miałam w lodówce słoiczek karczochów w zalewie z oliwy z oliwek zrobiłam sałatkę. Dodałam do niej ryż , jajka , pieczarki i groszek konserwowy. Zapraszam do śledzenia mojego Instagrama: mecooksblog oraz polubienia Facebooka: MeCooks Smacznego Składniki potrzebne do przygotowania sałatki ryżowej. 1 puszka groszku konserwowego 4 jajka 10 dkg ryżu basmati w torebkach 25 dkg pieczarek
mecooks