Takie nietypowe złożenie smaków – szejk porzeczka-szpinak jest zaskakująco pyszny Do tego trochę owoców i zdrowie na wyciągnięcie ręki Składniki: 1 banan 1 płaska łyżeczka błonnika
Słodki sentymentWiosna coraz bliżej - to oznacza, że niedługo rozpocznie się sezon grillowy. My nie mogliśmy się już powstrzymać i w ostatnią niedzielę urządziliśmy sobie ucztę grillową
Kuchnia MagdaLeny(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pizza to ulubione danie wielu osób. Zazwyczaj wybierając się na miasto, by zjeść coś dobrego, wybieramy właśnie pizzę. Co Wy na to aby
Przepiski.pl(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Wielkanocne ciasteczka udekorowane na wzór pisanek to idealny pomysł na pyszne smakołyki na święta. Dodatkowo będą świetnym sposobem na dobrą zabawę dla naszych
Damusia.plSałatka z kurczakiem i ananasem to smaczne i lekkie danie o ciekawych, nieco egzotycznych nutach smakowych. Składniki podwójna pierś z kurczaka puszka ananasa puszka kukurydzy połowa
Wasze PrzepisyTort czekoladowy z frużeliną porzeczkową Tort czekoladowy z frużeliną porzeczkową Mojprzepisna.pl | Tort czekoladowy z frużeliną porzeczkową Tort, który ostatnio bije rekordy popularności wśród zamawianych tortów. Tort
moj przepis naPlacki z cukinii i szpinaku Wegetariańskie placuszki z piekarnika lub z patelni. Placki z cukinii i szpinaku z piekarnika udały nam się wyśmienicie. Tym razem
Cztery FajeryKlasyk, można by rzec. Wierzcie mi jednak, że w życiu jadłam go może kilka razy i te razy policzyłabym na palcach jednej ręki. Robić też nie
Kuchnia w czekoladzieCzęsto nie wiemy co zrobić z czerstwym chlebem, który nie jest już smaczny, a jednak żal go wyrzucać. To ciasto jest znakomitym pomysłem na jego wykorzystanie
Wasze PrzepisyRośliny przede wszystkim 101 najlepszych przepisów fleksitariańskich. Rośliny przede wszystkim to kolejna nowość na rynku wydawniczym. Książka z pewnością ucieszy każdego, kto chciałby ograniczyć spożycie mięsa
Cztery FajeryNic tak nie zbliża jak wspólny posiłek przy rodzinnym stole. Wspólne jedzenie, a także przygotowywanie potraw to budowanie tradycji rodzinnych. Dlatego najlepsze wspomnienia powstają w domu
Kuchnia MagdaLenySałatka z selera naciowego jest wyrazista, chrupka i banalnie prosta w przygotowaniu. Koniecznie musisz spróbować. Składniki seler naciowy 8-10 łodyżek szynka około 200 g kukurydza
Wasze PrzepisyBorówkowy raj to sposób na wykorzystanie nieudanego ciasta, zakalca , który przypadkiem może trafić nam się w kuchni Pyszne owocowo-czekoladowe ciasto. Nikt nawet nie będzie podejrzewał
Słodki sentymentgalaretce, pyszna masa z mascarpone i chrupiąca beza z migdałami. Korzystając z mrożonych malin, ciasto możesz piec przez cały rok. Jest delikatne, aksamitne lekkie i rozpływa się w ustach. Deser nie jest za słodki, smaki idealnie się przełamują. Jestem pewna, że skradnie Wasze podniebienia. Gorąco polecam. Składniki: Szklanka to pojemność 250 ml. Podane składniki na dużą blachę(...)się miększa i łatwiejsza w krojeniu i przede wszystkim nie będzie się kruszyć. Malinowa chmurka jak sama nazwa wskazuje z pewnością jest lekka, delikatna i rozpływa się w ustach. Deser przede wszystkim nie jest za słodki, smaki są idealnie dobrane. Ciasto z pewnością skradnie Wasze podniebienia. Gorąco polecam udekorować malinami. Smacznego. Polecam także moje pozostałe, najnowsze ciasta: Ciasto z pianką
Ania gotujeDomowa granola to super baza do najzdrowszego, najprostszego i pysznego fit śniadania. W połączeniu z owocami i jogurtem smakuje jak deser na dzień dobry. Domowa granola jest przy tym bardzo zdrowa i zapewnia energię na pół dnia. Zrobienie własnej granoli – bez chemii i cukru – jest bardzo proste. Pokażemy Ci jak to zrobić. Czas przygotowania: 5 minut Czas pieczenia(...)domowa granola Proponujemy Ci dziś nasz sprawdzony przepis na granolę własnego wyrobu. Przepis jest mega prosty, a efekt zawsze doskonały. Domowa granola to chrupiąca przyjemność na początek dnia, przyjemny deser na dzień dobry. Skład możesz ustalić według własnego upodobania. Baza jest zawsze taka sama: płatki owsiane, jęczmienne, albo orkiszowe. Do tego potrzebny jest element łączący, który skleja składniki – olej
Niedzielny kucharz