deser - 61894 przepisów (strona:3293/4127)

Tiramisu rabarbarowe. 212

Tiramisu with rhubarb. Składniki. 100 g biszkoptów  50 ml nalewki wiśniowej 5 łodyg rabarbaru 150 g cukru 2 łyżka wody 1 łyżka mąki ziemniaczanej Krem

Kulinarny karnet Christophera
Truskawkowy podwieczorek. 180

Strawberry tea. Składniki. 1 szkl. mąki 3/4 szkl. mleka 2 jajka 1 cukier waniliowy 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1/2 kg truskawek 100ml jogurtu greckiego 3

Kulinarny karnet Christophera
Pitaja najpiękniejszy owoc świata. 133

Pitaya - the finest fruit in the world. Składniki. 1 pitaja 200g truskawek 1 łyżka syropu klonowego Wykonanie. Owoc pitaji przekroić na połowę. Wydrążyć kulki i oczyścić

Kulinarny karnet Christophera
Kruche migdałowe z truskawkami w piance. 365

Strawberry shortcake. Składniki. Ciasto. 2 szklanki mąki 4 łyżki zmielonych migdałów 100 g cukru 1 łyżeczka proszku 2 jajka 125 g masła 1 laska wanilii Pianka

Kulinarny karnet Christophera
Babeczki z truskawkową konfiturą. 147

Muffins with strawberry jam. Składniki. 12 babeczek kruchych 12 truskawek z konfitury 12 listków mięty Krem. 1/2 kostki masła 3 łyżki cukru pudru 1 jajko 5

Kulinarny karnet Christophera
Czereśnie w galaretce na galaretce jogurtowej. 185

Sweet cherries in jelly. Cherries on yogurt jelly. Składniki. 50 dag czereśni 2 galaretki wiśniowe 50 dag jogurtu naturalnego 3 łyżki cukru pudru z wanilią 5

Kulinarny karnet Christophera
Zapiekane truskawki z sosem truskawkowym. 206

Roasted strawberries with strawberry sauce. Składniki. 20dag truskawek 1 łyżeczka cukru pudru 100g sera ricotta 100ml śmietany kwaśnej 2 jajka 1 łyżka mąki kukurydzianej sól Sos

Kulinarny karnet Christophera
Rolada bezowa z czarną porzeczką. 218

Meringue with black currant. Składniki. 6 białek 300 g cukru pudru 1 łyżka octu winnego 1 łyżka mąki ziemniaczanej sól 500 ml śmietany 36% 2 torebki

Kulinarny karnet Christophera
Letnie grzybobranie. 258

Summer mushrooming. Składniki. 1 płat ciasta francuskiego 300 g malin 200 ml śmietany 36% 2 łyżeczki cukru pudru jajko do posmarowania Wykonanie. Z ciasta francuskiego wyciąć

Kulinarny karnet Christophera
Mrożone ciasto czekoladowe z lodami wiśniowo-śmietankowymi. 190

Frozen chocolate cake with ice cream cherry. Składniki. 4 jajka 175 g cukru 100 g mąki 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia 3 łyżki kakao 500

Kulinarny karnet Christophera
Sernik jagodowo brzoskwiniowy. 176

Peach and berry cheesecake. Składniki. 2 opakowania biszkoptów podłużnych 60dag serka ricotta 4 łyżki cukru krystalicznego 2 łyżki cukru pudru 3 galaretki brzoskwiniowe 50dag jagód 2

Kulinarny karnet Christophera
Mrożonka jogurtowa. 155

Frozen food yoghurt . Przygotowałem "mrożonkę", tak nazwałem ten produkt, wytrawną i słodką. Na obecne upały doskonale się sprawdza jako przystawka i deserek. Składniki. 400 ml jogurtu

Kulinarny karnet Christophera
Lato owocowe w śmietanie. 176

Summer fruit in cream. Składniki. 500 ml śmietany kremowej 500 g mascarpone 2 łyżki cukru pudru 1 melon 20 dag winogrona 1 arbuz 5 brzoskwiń 250

Kulinarny karnet Christophera
Brzoskwiniowe marzenie. 176

Peach dream. Składniki. 0,5 kg brzoskwiń 4 gałki lodów waniliowych 100ml soku pomarańczowego 150ml mleka zimnego Plasterki pomarańczy Wykonanie. Brzoskwinie lekko obgotować i zdjąć skórkę

Kulinarny karnet Christophera
Ptasie mleczko z owocami. 312

Sweet dessert with fruit. Składniki. 1 galaretka cytrynowa 250 ml mleka skondensowanego 3 owoce kiwi 1 szkl. malin Wykonanie. Galaretkę rozpuścić w połowie ilości podanej na

Kulinarny karnet Christophera

Proponowane wyszukiwania