Zawsze warto zrobić takie leczo. Idealne na obiady, kolacje czy lunch. Wystarczy tylko rozmrozić i podgrzać lub wyjąć ze słoika. To wszystko tylko zależy jak je
Kuchnia PokoleńGodzinkę temu moja siostrzenica napisała mi wiadomość, że ma super przepis na dżem z cukinii. Od razu chciałam przepis, a że miałam cukinie w lodówce to
Kuchnia PokoleńLubię ten czas gdy trzeba zaprawiać, chociaż jest dużo pracy. Tyle owoców i warzyw czeka na swoją kolej. Cukinia wraca do łask, bardzo jest teraz lubiana
Kuchnia PokoleńLekkie, letnie, zielone i pyszne! Jedna porcja to około 400 kalorii – ta potrawa świetnie się sprawdzi gdy przycinacie w swojej diecie węglowodany. Klasyczny pszenny makaron z
Karo in the KitchenDzisiaj będzie wdzięczny temat: placki z cukinii. Podobno nie wolno robić zakupów jak się jest głodnym, bo kupuje się mnóstwo niepotrzebnych produktów spożywczych, które potem się
ladykitchenPyszne danie, uwielbiam takie zapiekanki. Wszystko w jednym, zarówna warzywa jak i mięsko. Użyjcie trochę wyższego naczynia do zapiekania, ponieważ podczas pieczenia wytworzy się dosyć dużo
Kuchnia PokoleńSkładniki: 1 cukinia 1 marchewka 1/2 pora 1 jabłko 4-5 rzodkiewek łyżka posiekanego koperku 2 łyżeczki oliwy sól, pieprz Wykonanie: Wszystkie warzywa umyć, marchewkę oraz
magiczna kuchnia KasiTak mi jest wiosennie i kolorowo, że nie mogłam się oprzeć cudownie żółtym kwiatom cukinii. Kupiłam je wraz z młodziutką cukinią z myślą o przygotowaniu przepysznego
Mia Cucina Sofieta