Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiRyż zapiekany z jabłkami i twarogiem to danie zainspirowane sufletem i klasycznym ryżem z jabłkami. Taką zapiekankę z ryżem, ubitymi jajkami i budyniem robi się bardzo
e-PrzepisyKulinarneJarmuż jest to roślina z rodziny kapusty warzywnej. Znana była już w starożytności i była wykorzystywana jako roślina ozdobna, jak i jadalna. Niestety w Polsce, mało
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Uwielbiam kombinować! Uwielbiam robić rzeczy ze składników, których z pozoru nie da się zmienić, a potem patrzeć jak domownicy zachwycają się jedząc … a jednocześnie jedząc
Ostra na SłodkoPewnie znacie już firmę Planton, te roślinne zamienniki jogurtów możecie już dostać stacjonarnie w wielu sklepach. Tym razem mamy dla Was świeżynki, które wchodzą dopiero
Candy Pandasśrodek będzie lekko ścięty. Ostudzić lekko w dalej ciepłym piekarniku, wyjąć przed samym podaniem. Posypać erytrytolem/ allulozą/ ksylitolem w pudrze i owocami. Śniadanie Amerykańska Low-Carb, Bezglutenowa, Bezmleczna, Wege naleśniki, omlet, owoce Ketogeniczny omlet na słono: Wytrawne KETO przepisy Poniżej znajdziesz zaś przepisy na omlety na słono z takimi dodatkami, jak szpinak , boczek , pomidory , ser lub cukinia . Omlet ketogeniczny(...)mąkę łubinową. Rozgrzać tłuszcz na patelni i wylać nań masę jajeczną. Przykryć. Po ok. 5 minutach smażenia ułożyć na wierzchu kulki mozzarelli oraz pomidorki i lekko wetknąć je w ciasto. Smażyć pod przykryciem kolejne 10 -12 minut (aż wierzch się zetnie). Śniadanie Europejska Low-Carb, Bezglutenowa, Wege omlet, warzywa Hiszpańska tortilla z cukinii, czyli niskowęglowodanowy omlet warzywny Jest to inspirowany
Modern Cave GirlPrzepis autorski (mój). Amarantus to bardzo zdrowe zboże, które moim zdaniem - jest bardzo mało przez nas doceniane. A szkoda, bo ta roślina zawiera dużooo zalet.
Di gotujeNaleśniki, jako dobro narodowe, przypisują sobie Francuzi, Włosi, Czesi i oczywiście Węgrzy. Trudno wskazać, kto pierwszy smażył cienkie placki, ale z pewnością te najsłynniejsze powstały na
Smakowity Blog KulinarnyPrzez dłuższy czas naleśniki były u nas na cenzurowanym. Oczywiście eksperymentowałam z różnymi rodzajami mąki i nadzienia ale jakoś nie mogłam do nich przekonać Emilki. Twierdziła
Cooking for EmilyŻycie w biegu, w stresie, w zanieczyszczonym środowisku prowadzi do różnego typu alergii czy nietolerancji pokarmowych. Dodatki konserwantów i barwników do żywności, wszystkie te "E" w
Bon appetit mon amieBo to jest tak: człowiek jakoś się trzyma, czekolady nie tyka, w sklepie tylko na warzywa spoglada, a potem lokalne, najlokalniejsze, tuż pod nosem i
Lejdi of the houseImprezowe przekąski większości z nas kojarzą się z chipsami, paluszkami, krakersami, ciasteczkami i innymi, niestety niekoniecznie zdrowymi produktami. Tak się ostatnio zastanawialiśmy z Pawłem czy zamiast
W kuchni KatiePerspektywa kilku dni wolnych cieszy mnie tak jak wizyta Mikołaja cieszy wszystkie dzieci. We wtorek przebierałam nogami, bo przede mną 5 dni wolnych! Budzik wyłączony, w
bistro mama