Odpowiedni na niedzielny obiad, albo na każdy inny dzień, by zabić w kuchni nudę! Karczek przygotowany w piekarniku, staje się mięciutki i delikatny, a jego wierzch
Kuchnia Pani WiosnyNie tylko latem się sprawdzają Bezy z owocami wyglądają cudnie, a smakują wyśmienicie. To super słodki bezglutenowy deser. Nowy post Bezy z owocami pojawił się w
Wypieki i RumieńceDynia od pewnego czasu stała się na polskim stole królową jesiennych dań. Do niedawna przygotowywana była jedynie w postaci marynowanej w słodko-kwaśnej zalewie. Każdego roku
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięKolejna odsłona galaretkowego szaleństwa. Tym razem ugotowałam jedną galaretkę z borówką amerykańską a drugą z grejpfrutem i też wyszło znakomicie i smakowicie podobnie jak z
Pyza i SurówkaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuCiasto czekoladowe z delikatnym musem śliwkowym z dodatkiem uprażonych i zmielonych migdałów, nutką cynamonu oraz polewą czekoladową z żelatyną. Wyśmienite i niebanalne połączenie smaków… Należy
Oryginalny smakŁatwe i szybkie w przygotowaniu ciasto śmietankowo-kokosowe, które swój smak zawdzięcza głównie wafelkom "Princessa kokosowa". SKŁADNIKI Na biszkopt 4 jajka szczypta soli 100 g cukru
Passions hobbies lifeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuZawsze chciałam zrobić tort piętrowy. W końcu to zawsze jakieś wyzwanie, bo tort taki wymaga nie tylko czasu i cierpliwości, ale musi również być stabilny, wytrzymać
Passions hobbies lifePuszysty ciemny biszkopt z dżemem porzeczkowym z bitą śmietaną. SKŁADNIKI (forma 22 x 22 cm) Biszkopt 400 g dżem z czarnej porzeczki litr śmietanki 36
RAROSSAU nas nigdy nie wyrzucamy pozostałości które pozostają jak coś robimy. To właśnie z takich resztek zrobiłam z mamą malinowy Misz Masz. Resztki zostały nam po
Lili w kuchniWczoraj tatuś miał imienny i mieli przyjść do nas goście. Więc musiałam z mamą zrobić coś pysznego. Mama uwielbia ułatwiać nam życie i robić zawsze coś
Lili w kuchniDziś mam dla Was Kochani delikatny biszkopt, pokryty śmietanową masą z wafelkami i soczystym brzoskwiniowym akcentem, całą tą słodycz wieńczy i dodaje smaczku galaretka brzoskwiniowa. Musicie
Cynamonowe szczęścieTo nie będzie tradycyjne banoffee, tylko takie moje, żeby pokazać, że można je zrobić nieszablonowo, ze składników, które macie w kuchni. Potrzebujemy: 250 biszkoptów 2 łyżki
MamaOskarkaKawę mrożoną mama robi w lecie często i na kilka różnych sposobów. Po prostu uwielbiamy ją wszyscy. Składniki: 0,7 l lodów śmietankowych 4
Lili w kuchni