Druga odsłona pysznego ciasta na zimno. W połączeniu z budyniowym biszkoptem oraz startą czekoladą smakuje rewelacyjnie. Mocno owocowe galaretki przełamują słodycz. Dobierając inne smaki możemy stworzyć
Fiołkowa Kuchnia MałgorzatyW ostatnią niedzielę wakacji ( 30.08 ) zawitałam do Niepołomic na drugi, coroczny GRILL U BURMISTRZA – imprezę organizowaną w niepołomickim parku, przy samym zamku. Już od parkingu
Ostra na SłodkoSkładniki: truskawki 60 dag, galaretka truskawkowa 1 opakowanie, biszkopty okrągłe 150 gram, jogurt grecki 380 ml, galaretka agrestowa 1 opakowanie, żelatyna 1 łyżeczka forma silikonowa z
W Mojej Kuchni LubięCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSkładniki : ananas w puszce Dole-Tropical Gold 1 szklanka, galaretka pomarańczowa 1 opakowanie dr. Oetker, orzechy włoskie Kresto 1 szklanka, nektarynka 4 dojrzałe, galaretka agrestowa 1
W Mojej Kuchni Lubię~gotowany waniliowy jogurt z kiwi (w środku) w słoiku po maśle orzechowym~ Wiem ze obiecalam relacje z Warszawy, ale mam jakies problemy z internetem i cudem
breakfast of dreamsKakaowy pieczony flan kukurydziany*; z tahini i miodem, brzoskwinią ufo i malinami *lekko schłodzony, bo głodny człowiek to niecierpliwy człowiek Wysypiam się, bo
More food, love and dreamsNiedawno ususzone czipsy truskawkowe [ klik ] i jeszcze świeży i pyszny rabarbar, co z tego powstało? Pyszne ciasto i jest to mój ukochany sernik. Popróbujcie koniecznie, połączenie
Moje Małe CzarowanieKto choć raz odważył się zrobić swój własny kisiel ten raczej już nie kupi gotowego. Czas wykonania jest niewiele dłuższy od wykonania tego sklepowego, a smak
Mania WypiekaniaPuszka ananasa i spora ilość mięty i galaretki jabłkowo - miętowe i co z nimi zrobić? No oczywiście że tort, przecież każdy to wie, mały i duży
Moje Małe CzarowanieWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Cytrynowiec to ciasto na biszkopcie z masą cytrynową, lekką cytrynową pianką i herbatnikami. Jest lekkie, mocno cytrynowe i
Marta GotujeBudyniowa kasza orkiszowa; z brzoskwinią ufo i borówkami Najlepsze borówki w tym roku.
More food, love and dreamsJest tak gorąco, a musiałam przygotować ciasto, więc zdecydowałam się na sernik gotowany z galaretką. Wykorzystałam maminy przepis na sernik, który już kiedyś zaprezentowałam na blogu
Przepisy AleksandryCrème pâtissière to najlepszy sposób na pyszny deser. Francuzi wiedzą co dobre i fajnie że możemy skorzystać z ich pomysłów. Wbrew pozorom crème pâtissière jest szybki
Moje Małe Czarowanie