łyżki surowej kaszy jaglanej - 3/4 szklanki mleka kokosowego - 1 banan - 1 jabłko - garść malin - 1 łyżka soku z czarnego bzu 100 procent - 1 łyżeczka chia - 2 łyżki amarantusa ekspandowanego Kasze jaglana dobrze płuczemy i gotujemy na mleku kokosowym. Dodajemy do kaszy wszystkie składniki oprócz chia i amarantusu. Blendujemy na gładką masę. Dodajemy chia i amarantus. Odstawiamy
Szkrab Je Samsniadanie #szybkieśniadanie #banan #pomarancz #jabłko Zblendowac wszystko, następnie dodać : #amarantus ekspandowany #kasze jaglana ekspandowana #chia
Szkrab Je Samsniadanie Płatki #jaglane ugotowane na mleku kokosowym plus : - #chia - #Amarantus ekspandowany - #banan rozgnieciony widelcem - #mango
Szkrab Je Samkoktajl #shake Zblendowane : #kiwi #avocado Hass - 1/2 #pasternak #pomarancz #len mielony - 1 łyżka ( świeżo mielony i sparzony wrzątkiem ) #banan #mleko #owsiane
Szkrab Je Samzielony jęczmień jest niewyczuwalny, także bez obaw o jego charakterystyczny smak. Składniki: 1 garść jarmużu 1 garść szpinaku 1 czubata łyżeczka młodego jęczmienia (Terrasana) 1 dojrzały banan garstka migdałów 1 łyżeczka cukru kokosowego 300 ml mleka - krowiego lub roślinnego Przygotowanie: Wszystkie składniki zmiksuj na jednolitą, gładką konsystencje
Zdrowie na języku :Ppierwszy ich spróbowałem, od razu poprosiłem o przepis. Jest to doskonała, zdrowa przekąska dla najmłodszych. Składniki: 170 g herbatników 30 g rozpuszczonego masła 100 g mlecznej czekolady 2 banany 20 ml likieru bananowego... Artykuł Trufle bananowo-czekoladowe pochodzi z serwisu AleTorcik
AleTorcikPrzepis na ciasto pochodzi z bloga Ani Wszystko smaczne i zapewniam Was, że ciasto jest przepyszne, szybko się je robi, a potem znika w okamgnieniu 🙂 Składniki: 3 dojrzałe banany … Czytaj dalej Ciasto bananowe
czarrna od kuchniowsiane miód wiórki kokosowe płatki z czekolady lub migdałowe mus owocowy, kleks bitej śmietany prażone orzechy, bakalie chipsy bananowe ryż preparowany Składniki: 1 mango 2 kiwi 1 pomarańcza 1 banan dodatki: suszona żurawina, orzechy, migdały, świeże owoce – w moim przypadku maliny, chipsy bananowe Przygotowanie: Owoce zmiksuj na gładko, w razie potrzeby dodaj odrobinę wody. Przelej do miseczki, smacznie udekoruj
Zasmakuj Kuchnimaślance :) Spróbujcie :) Składniki: 2 i pół szklanki maki pszennej łyżeczka proszku do pieczenia 2 jajka 5 łyżek cukru 1 łyżka oleju szklanka maślanki naturalnej 2 jabłka duży banan Przygotowanie: Jajka w temperaturze pokojowej ubijamy na puszysta masę z cukrem. Stopniowo dodajemy na przemian mąkę i maślankę, aż masa dokładnie się połączy. Pod koniec ubijania dodajemy proszek do pieczenia
ChilliJemyokoło 15 minut), następnie odstawić z ognia aby doszła w garnku. Gdy jaglanka będzie zbyt sucha można dolać do niej odrobinę ciepłego mleka. Dekorujemy tym czym lubimy ja użyłam banana, kiwi, pomarańczy i jabłka. Smacznego
Słodka Strefanaturalnym, sokiem pomarańczowym i dużą porcją surowych płatków owsianych. Jest dość gęsty i sycący, dzięki czemu świetnie sprawdzi się na pierwsze lub drugie śniadanie. SKŁADNIKI / 2 porcje 2 małe banany sok z 1 pomarańczy 100 ml mleka (krowiego lub roślinnego) 100 g jogurtu naturalnego 1 łyżka miodu lub syropu klonowego 1/2 szklanki płatków owsianych WYKONANIE Do pojemnika blendera wsypujemy płatki
cool and mintybrownie w wersji fit. Składniki : 1 puszka czerwonej fasoli 2 jajka 4 łyżki słodzika, ja używam erytrytolu 2 łyżki oleju 1 łyżeczka sody aromat 3 łyżki ciemnego kakao 1 banan Przygotowanie: fasolę przełóż na sitko i dokładnie wypłucz pod bieżącą wodą przełóż ją do miski do miski dodaj resztę składników zmiksuj wszystko na gładką masę masę przelej do keksówki wyłożonej
Oka w rosole czyli KaFka gotujeprzygotować z jej udziałem koktajl owocowy. Ten poniżej jest na prawdę bardzo dobry, a wypicie go to sama przyjemność. Koktajl jest delikatny, lekko słodki, mleczny. Składniki: 1 banan sok z połowy cytryny 300 ml kefiru 1 saszetka mieszanki superfoods (Funcmeal Superfoods Drink) Przygotowanie: Wszystkie składniki przełóż do blendera i zmiksuj na gładką konsystencje
Zdrowie na języku :Pprzecięłam jakoś na wysokości 2-3 cm) 9.Górę skrusz.Wydraż też dolną część. 10Ubij śmietankę z cukrem pudrem, wanilią i startą połową czekoladą. 11.Dół ciasta wyłóż bananami, skrop sokiem z cytryny. 12.Następnie wyłóż ubitą kremówkę 13. Posyp skruszoną górą ciasta 14. Udekoruj miętą i schłodź w lodówce przez minimum 6 godzin,a najlepiej całą noc. (smaki ciasta
U Fiolkidwie duże porcje. Najlepiej smakuje dobrze schłodzony. Składniki: 600 g truskawek, banan, 2 łyżki śmietany 18%, łyżka cukru Przygotowanie: Wszystkie składniki łączmy ze sobą za pomocną blendera
Lena Gotuje