Kluski półfrancuskie z filetem panierowanym

Kluski półfrancuskie z filetem panierowanym

Kluski półfrancuskie z filetem panierowanym

Przepis na : obiad

Składniki: 1 filet drobiowy zestaw ziół do drobiu 3 łyżki ketchupu 1 cebula pokrojona w półksiężyce tłuszcz do smażenia Wykonanie: Fileta przyprawiamy ziołami i obtaczamy w ketchupie, kładziemy na rozgrzany tłuszcz smażymy z obu stron wrzucamy cebulę przykrywamy pokrywką i dusimy chwilę na małym ogniu. Kluski półfrancuskie Składniki: 1 łyżka masła 3 jaja sól 40 dkg mąki pszennej 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia 3 łyżki mleka kawałek serka pleśniowego natka pietruszki do posypania Wykonanie: Masło rozcieramy w mi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kgwjanczewo

Autor

Kgw JanczewoKgw Janczewo

Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kluski, ciasto, drobiowe, obiad, mleko w proszku

Inne przepisy z kgwjanczewo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.