Mój mąż lubi taką zupkę..córki nie za bardzo..wolą z buraczkami bez liści. botwinka ziemniaki porcja rosołowa śmietana listek ziele sól sok z
Moje domowe kucharzenie1 kg czarnej porzeczki, 1 litr wody, kawałek laski cynamonu (1-1,5 cm), cukier waniliowy, cukier, 250 ml śmietany 22%, 1 żółtko Porzeczki umyć, wrzucić
królestwo garówPyszny chłodniczek w sam raz na upalne dni ze świeżych warzyw-rzodkiewki i ogórka. Do tego dużo koperku i kwiaty ogórecznika. składniki: 1 średni długi ogórek
Monia miesza i gotujePomidorową uwielbiam i nie tylko tę tradycyjna ale każdą. W Hiszpanii zakochałam się na zabój, więc pomidorowa po hiszpańsku to będzie znakomite danie dla mnie. Jest
Moje Małe CzarowanieSkładniki: - 2 pęczki botwiny - 1 pęczek dymki - 1 pęczek rzodkiewek - 3 ogórki - 1 litr maślanki - 1 pęczek kopru - jajka ugotowane na twardo - ocet winny - sól
Qchnia po prostuUwielbiam chłodniki! Są pełne smaku, świeżych warzyw i witamin. W dodatku przygotuje się je w zaledwie kilka minut. Świetnym urozmaiceniem letniego chodniku są orzechy
Pyry na GazIdą upały, a ja mam dla Was propozycję w sam raz na wysokie temperatury ;-) Chłodnik przygotowany na botwince to lekkie i pyszne danie, przy którym nie
Czerwona PorzeczkaKapuśniak jest szybki w przygotowaniu, pełen zdrowia i delikatnego smaku młodej kapusty i koperku. Kapuśniak ugotowałam na powstałym sosie po pieczeniu Soczystego udźca z indyka , który
Kuchcik gotuje1 pęczek botwinki, 500 g agrestu, sól, cukier, 2 łyżki octu winnego (u mnie z czarnego bzu), 3 jajka ugotowane na twardo, Agrest ogolić (odciąć końcówki
królestwo garówMimo, że za oknem upałów nie widać ani nie słychać, to ostatnio naszła mnie ochota na chłodnik. Taki najprostrzy z mnóstwem świeżych warzyw - ogórków gruntowych, rzodkiewek
DefinicjaSmaku1 pęczek botwinki z ładnymi buraczkami, 400-500 ml żurku, sól, cukier, 100 g ugotowanych młodych ziemniaków*, 3 ugotowane na twardo jajka, ewentualnie śmietana 18%, Botwinkę
królestwo garówCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuMiałam przyjemność uczestniczenia w pokazie ,warsztatach z P.Sylwia Biały .zainspirowana boćwiną Sylwi Bialy ,którą gotowalyśmy na pokazie ,staralam sie wiernie odtworzyc ,choć
w mojej kuchniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomi