Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuduży seler korzeniowy gruszka bulion ok 1.5 litra oliwa kilka łyżek cebula pestki dyni szczypta cynamonu ewentualnie śmietanka Seler obieramy i kroimy w dużą kostkę, cebule
AZgotuj!Chłodnik litewski sprawdza się się od maja do września, mało tego występuje w filmie Pan Tadeusz , może jest aktorem drugoplanowym, ale tak smacznym, że Oskara
Kuchnia bezglutenowa Loli1 kg szparagów, oliwa, 3 żółtka, 150 ml śmietany (10% jogurtowa), sól, gałka muszkatołowa, cukier, sok z cytryny (2-3 łyżeczki), Szparagi umyć, odłamać zdrewniałe końcówki
królestwo garówOstatnio wszystko robię w biegu, brak czasu to mój największy dylemat bo gdyby doba miała załóżmy 30 godzin ... oj byłoby o wiele łatwiej .... Ale moi drodzy
Kulinarny Świat Konczi i SzpileczkiSzpinak jest to roślina jednoroczna z rodziny szarłatowatych. Uznawany jest za roślinę antynowotworową i chroniąca przed miażdżycą. Badania potwierdziły, że właściwości te zawdzięcza dużej zawartości witaminy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Najwyższa pora na wiosenny chłodnik chociaż pogoda wcale nie zachęca do takiego jedzenia. Chłodnik z zasady powinien być zimny i chłodzić w upalny dzień a coś
Smaczna PyzaNa zupkę gulaszową zawsze znajdą sie chętni. Zupka jest bardzo smaczna i pożywna. Można ją doprawić tak jak lubimy - bardziej łagodnie lub na ostro. Akurat w
Monia miesza i gotujeZapewne jak każdy bloger szaleję ostatnio z aparatem. :) Młode warzywa są takie piękne! I szalenie fotogeniczne. :) O ich walorach smakowych, na których przede wszystkim powinnam
Garniec Magaliebarszczyk czerwony w ekspresowej odsłonie ;) SKŁADNIKI 1/2 szkl. rosołu (razem z marchewką pokrojoną w plastry) 1 słoiczek buraczków - kulki , 2 liście laurowe, 2 ziela
słodki bratekKto kocha szparagi, na pewno zachwyci się bulionem z białych szparagów. Białe szparagi, biały ryżowy makaron . Bulion jest niezwykle klarowny. Moja propozycja do komunijnego
AZgotuj!1 pęczek botwinki z ładnymi buraczkami, sok z 1/2 cytryny, sól, cukier, 300 ml mocnego bulionu (może być warzywny lub drobiowy), 50 – 100 ml śmietany 12
królestwo garówChoć kocham gotować i za garnkami mogę stać godzinami, to czasem zdarzy się taki dzień, że na nic nie mam czasu lub siły. Mam wówczas wrażenie
Słodkie okruszki