1 kg kiszonej kapusty porcja rosołowa z indyka kawałek wędzonych żeberek marchewka cebula listek laurowy ziele angielskie pół łyżeczki kminku sól pieprz czarny pieprz ziołowy 1
Gotowanie jest łatweSycący i niezwykle aromatyczny gulasz wieprzowy przyprawiony świeżą bazylią. Zasmakuje każdemu! Składniki: 500 g szynki lub łopatki wieprzowej 2 czerwone papryki 1 cukinia 1 cebula 4
Krokusowy DomŻurek można jadać na Wielkanoc, można go jadać od święta a jak ktoś lubi - można go jeść na co dzień. Zapraszam po przepis na szybki, prosty
Życie zaczyna się w kuchniTa fasolka jest według przepisu mojego męża, który też ją sam ugotował i zawsze sam ja robi ja tylko dokładnie spisałam przepis i Wam go podaje
Gotowanie...to proste !Różne są wersje barszczu ukraińskiego. My podamy tę, którą gotowała nam Mama Zosia. Troszkę zmodyfikowana, ale z zachowanym smakiem. Składniki: -15 dkg ugotowanej wcześniej
Maminek kulinarnyNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenSkładniki: kura rosołowa 1/2 połowa 1,40 kg, szyja indyka 1 sztuka średnia, żołądki indycze 6 sztuk, ziele angielskie 5 sztuk, liście laurowe 2 sztuki, włoszczyzna
W Mojej Kuchni LubięŻurek to tradycyjna potrawa kuchni polskiej, która najczęściej pojawia się na naszych stołach w okresie Wielkanocy. Przygotowywany jest na zakwasie chlebowym z mąki żytniej i najlepszy
Kuchnia MagdaLenyBarszcz ukraiński na zakwasie z buraków Koniec lutego, porządki w lodówce a tam – “a kuku” – litr zakwasu z wigilii Odkręcamy słoik, wąchamy
Tajemnice SmakuPierwsze ogórki gruntowe zakupione na bazarku, przepyszne, chrupiące, aż się proszą, żeby wrzucić je do słoja i cudownie przemienić w małosolne. Uwielbiamy! Z zachłanności przerabiamy
Tajemnice SmakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenJeśli tak samo jak ja kochacie gorgonzolę, to ten makaron Was wprost zachwyci... 😊 Grube spagetti podane z obłędnie kremowym sosem na bazie śmietany kremówki i gorgonzoli
Słodko-Słony Świat IlonyKażdy kto kocha kuchnie indyjską będzie zachwycony tym prostym, ale jakże smacznym przepisem. Indyjski dal z czerwonej soczewicy jest bardzo sycący, rozgrzewający i bogaty w białko
KukuleczkiKolejna porcja węgierskich przepisów. W końcu w Budapeszcie kupiliśmy z pół kilo suszonej słodkiej papryki, więc trzeba coś z nią zrobić! Składniki (4 porcje): - 2 łyżki
Roślinożerni urlopowicze