Każdy z nas ma swoje skojarzenia, gdy pierwszy raz słyszy jakąś nową nazwę. Do dziś pamiętam moje, gdy usłyszałem o batatach. Batat? A może ktoś..
Vegan TasteKiedyś, by odkrywać nowe smaki i potrawy trzeba było wyjechać daleko za granicę. W dzisiejszych czasach, dzięki obecności Internetu, wystarczy kilka sekund, by znaleźć przepis..
Vegan TasteCurry to jedna z moich ulubionych potraw. Wykorzystałem zieloną pastę curry, dzięki której uzyskałem idealny smak i zapach - danie jest mocno pikantne, czuć cytrynowy aromat (jeśli
Vegan TasteW Internecie uwielbiam to, że jest niekończącym się źródłem inspiracji – szczególnie kulinarnych. Mógłbym spędzić cały dzień przed komputerem, przeglądając moje ulubione strony z przepisami…
Vegan TasteKukurydza głównie kojarzy się z pachnącym popcornem zajadanym podczas seansów filmowych. Dla niektórych jest to także dodatek do sałatek, ewentualnie pizzy. Dziś kukurydza gra główną..
Vegan TasteNiestety złota, polska jesień już się skończyła, a na jej miejsce przywędrowała okropna, deszczowa i zimna pogoda. W takie dni warto spożywać rozgrzewające posiłki, dlatego..
Vegan TasteGdyby w dzieciństwie ktoś powiedział mi, że w dorosłym życiu będę zajadać się burakami, z pewnością rzuciłbym w niego najbliższą dostępną zabawką. Jednak czasy się..
Vegan TasteSzybka, bardzo smaczna zupka z białych szparagów. Składniki: 1 pęczek białych szparagów 2 ziemniaki kawałek selera 1 niewielka marchewka 1 ząbek czosnku sól pieprz 1 łyżka
MojaQchnia.plPolecam Wam taki rosołek, smak pyszny i do tego zdrowe mięsko. Do garnka wlać wodę i zagotować. Do gotującej się wody wrzucić mięso i gotować. Wytworzą
Kuchnia PokoleńSezon na grzyby w pełni w lesie dużo prawdziwków . Kochani mam dla Was coś wyjątkowego pyszny krem z borowików. Lubicie chodzić na grzyby? Krem z borowików
Kulinarne pyszności MolkiCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPrzyszła jesień i już na dobre się u nas rozgościła, wieczory coraz dłuższe i coraz chłodniejsze. I właśnie na takie wieczory idealna jest ta książka Krystyny
Cynamonowe szczęścieSKŁADNIKI: 10 dag warkocza od schabu środkowego łyżka oleju 10 dag startej włoszczyzny ząbek czosnku 10 dag czerwonej soczewicy (ok. 1/2 szklanki) 20 dag ziemniaków litr
Kuchenne zapiski EdytyOstatni weekend miałam dość pracowity, dodatkowo byłam sama w domu, bez Męża i Dzieci, a z lodówki, do której podchodziłam mniej więcej co pół
Słodko-Słony Świat IlonyBędąc na wypadzie ze znajomymi w Budapeszcie odwiedziliśmy tamtejszy targ. To już chyba tradycja, że będąc za granicą odwiedzam targowiska. I tym razem nie opuściłam zakupów
Karola gotuje