Puszysta, kremowa i super łatwa w wykonaniu. Idealna na chleb do śniadania. Z większą ilością majonezu lub jogurtu można zastosować jako dip do surowych warzyw
Pora na pora i pomidoraPrzepis z serii 'Zostało mi w lodówce'. Gotowane ziemniaki, pieczarki, cebula i śmietana. Do tego mój ulubiony dodatek - kapary i mozzarella. To do roboty (; Składniki (2
Pora na pora i pomidoraKolejny przepis z serii pokrój i włóż do piekarnika(: Pyszny bakłażan zapiekany z pieczarkami, cebulą oraz czosnkiem. Do tego podpieczony ser feta i oliwki
Pora na pora i pomidoraWiosna za oknem, truskawki pojawiają się w sklepach..... i kusi. No i skusiło. Przecier truskawkowy a pod nim serek tofu z nutka kokosa i czekolady. Połączenie
Pora na pora i pomidoraPieczona papryka faszerowana kaszą pęczak, pomidorami i tofu. Do tego mleczko kokosowe i curry, pycha. Składniki : 1 duża papryka czerwona 1 szklanka ugotowanej kaszy pęczak 1/3
Pora na pora i pomidoraDla tych coś już zdążyli się trochę hummusem znudzić. Urozmaicenie kolorystyczne i smakowe znanej każdemu pasty. CZERWONY - dodajemy zmiksowane pieczone buraki. Ja na 100 g hummusu
Pora na pora i pomidoraSuper pyszny koktajl / smoothie w wiosennym kolorze zielonym. Cudowne połączenie banana, awokado i szpinaku. Nie należy się bać tego miksu - wszystko świetnie
Pora na pora i pomidoraPyszny i unikalny smak. Połączenie banana z mango i malinami.Naprawdę w arto wybrać się do sklepu po te owoce. Smak przełamany został szpinakiem
Pora na pora i pomidoraEksplozja smaku i bomba witaminowa. Czterowarstwowy koktajl idealny. 4 smaki - 4 kolory- 9 składników. Kiwi, malina, truskawka, banan, mango, borówka, szpinak,awokado i mleczko
Pora na pora i pomidoraPrzepis na dodatek do dania głównego. Pyszne i chrupiące frytki z cukinii w otrębach i chilli. Do tego sos czosnkowy. Pycha...
Pora na pora i pomidoraProsty i szybki przepis na meksykański napój energetyzujący. Jak w smaczny sposób dostarczyć wartościowe składniki i pobudzić organizm? Odpowiedź to woda limonkowa z nasionami
Pora na pora i pomidoraPyszna zupa krem z brokuła i szpinaku. Opcja idealna dla wielbicieli gorgonzoli. Wyrazisty smak i śliczny kolor. Do tego chrupiące, prażone pestki dyni
Pora na pora i pomidoraNie możesz pozbyć się swojego wroga - zjedz go :D A tak na poważnie to mniszki lekarskie bardzo lubię, nie wiem dlaczego tak dużo osób upiera się
Pora na pora i pomidoraNadchodzi cudowny czas dla roślinożerców. Po zimowej nostalgii na bazarach powoli pojawia się różnorodność kolorowych warzyw i owoców. Spoglądając na nie można niemal od razu odgadnąć
Roślinna - blog wegańskiAby przygotować dobry tatar potrzebujemy dobrej jakościowo i ze sprawdzonego źródła świeżej polędwicy wołowej. Sama fanką jedzenia surowego mięsa nie jestem, jednak aby zadowolić męską część
Kuchcik gotuje