Tarta z cukinii, łososia i serka ricotta idealna na brunch i przyjęcie gości. Artykuł Tarta z cukinii z serkiem i łososiem pochodzi z serwisu Pieprzyć z
Pieprzyć z Fantazjąsosie limonkowo-kokosowym z ananasem>>> Hawajski kurczak z ananasem>>> Makaron z pesto bazyliowym, burratą i pomidorkami koktajlowymi>>> Miodowo-musztardowa ryba w folii>>> Kotlety z piersi kurczaka, panierowane>>> Krewetki z czosnkiem na maśle i białym winie>>> Makaron z sosem truskawkowym
Moja Książka Kucharskastopni przez około 40 minut – aż ziemniaki ładnie się przyrumienią. Pod koniec można włączyć termoobieg. Rada: ziemniaki można przyrządzić razem z inną pieczoną potrawą – mięsem albo rybą. U nas tym razem były to nogi z kurczaka. Artykuł Ziemniaczki łamane z piekarnika. Przepis na pyszne pieczone ziemniaki pochodzi z serwisu Kulinarna Polska | Przepisy, gotowanie, jedzenie
Kulinarna PolskaPyszne kanapki na śniadanie? kto lubi? takie na bogato? żeby smakowały, pachniały i wyglądały? Oczywiście prawie każdy uwielbia takie kanapki, ja też. Dziś moja propozycja mega
Moje Małe CzarowanieSałatka, prosta, szybka, tania i bez majonezu. Polecam na śniadanie, kolację, jak również na imprezowy stół. Składniki: (function(i,s,o,g,r,a
Kulinarne przemysleniaOdżywcze i pożywne kanapki to ważny początek dnia. Dziś mega kanapki z mnóstwem pyszności, które lubimy bo jest i czekoladowy pomidor i wędzony łosoś oraz awokado
Moje Małe Czarowaniezależności od tego, jakie grube kawałki pokroiłeś. Pieczenie dół- góra lub termoobieg wtedy czas skróć o 5 - 10 minut. Całość podawaj z sosem czosnkowym, pomidorowym lub czymś białkowym -mięso, ryba itd. Ja podałam z przepyszną zapiekanką rybną. Przepis kolejny post- polecam
SMYKWKUCHNIJak my uwielbiamy takie przepisy! Łosoś pieczony ze szparagami i masłem czosnkowym właściwie robi się sam, a gdy pojawia się na stole, wszystkim od razu ślinka
Kulinarna PolskaPenne z pesto z jarmużu z dodatkiem tuńczyka i orzechów włoskich. Makron z pesto z jarmużu. Pasta con pesto Wszystko właściwie co przerabia się w
Z Kuchni Do KuchniJedno z moich ulubionych śniadań to dutch baby na wytrawnie – prosty, zapiekany naleśnik z ulubionymi dodatkami. Tym razem zrobiłam go w wiosennej, zielonej wersji –
Flymetothespoon