Bajecznie pyszne i proste w przygotowaniu muffiny z rabarbarem. Znikają zaraz, po przygotowaniu :) Składniki: 2 szklanki mąki pszennej 3 łodygi rabarbaru 2/3 szklanki cukru
KukuleczkiBulgur z pomidorami to inaczej kasza pszeniczna, która świetnie zastąpi tradycyjną kaszę czy nawet ryż lub kuskus a także ziemniaki. Bulgur z pomidorami jest bardzo lubiany
Magiczny GarnekSURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MARCHEWKI I OGÓRKA to chrupiąca porcja... Artykuł SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, MARCHEWKI I OGÓRKÓW pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPyszna sałatka z dodatkiem pęczaku. Lekka, aromatyczna, wyrazista w smaku. Do jej przygotowania użyłam suszonych pomidorów nadziewanych serem, w oliwie, jeżeli takich ie macie znakomicie nadadzą
6nieboDzisiaj częstuję Was kawałkiem pysznego, klasycznego, kruchego ciasta wypełnionego słodkimi truskawkami. Jest ktoś chętny? Tylko prędko podawajcie talerzyki, bo ciasto niesamowicie szybko znika
Rozpustne gotowaniePyszne bananowe ciasto przepisu mojej mamusi. Miękkie, zdrowe i sycące - aż nie można się oderwać... Do tego przepis jest wyjątkowo prosty i szybki
Pora na pora i pomidoraPyszny duet. Składniki 400 g surowego fileta z łososia (bez skóry) 50 g żółtego sera 200 g truskawek sól pieprz Przygotowanie Filety z łososia
R'n'G KitchenCzas młodych ziemniaków, proponujemy faszerowane. Skorzystaliśmy z przepisu z najnowszego magazynu " Moje Gotowanie " Użyliśmy kozi ser z pleśnią "Bresse Bleu. Palce lizać Składniki 1
R'n'G KitchenKalafior panierowany to nie tylko turecka przystawka oryginalnie zwana karnibahar kizartmasi, lecz także polska przystawka i dodatek do dań obiadowych. Jedno z najbardziej tradycyjnych dodatków do
Magiczny Garnekhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Lubicie krewetki? Jeśli tak - to koniecznie musicie spróbować tej wersji! Są przepyszne i idealnie łączą się z sosem
Di gotujeDelikatne puree z kalafiora z pomarańczą , oliwą, gałką muszkatołową, tymiankiem i świeżo mielonym pieprzem. Pyszny dodatek do obiadu, danie całkowicie bezglutenowe, ale dla osób nie
AZgotuj!Dziś na blogu pojawia się przepis na kanapkę. Kanapka - powiecie - to takie trywialne ! Ale uwierzcie mi, to jest wyjątkowa kanapka. Wyjątkowa, ponieważ w środku jest
Kulinarne przygody GatityPrzygotuj: Świeża ryba (ja użyłem pstrąga łososiowego – 1 porcja ok 200g) Ok. 400g szpinaku 100g. sera feta 4 ząbki czosnku Oliwa z oliwek Ciasto francuskie Jajko
MarcinChefKolejna niebanalna wegańska pasta kanapkowa. Smakuje na ciepło i na zimno. Może być dodatkiem do obiadu, śniadania i kolacji. Idealna propozycja dla wielbicieli zdrowego żywienia oraz
Pora na pora i pomidoraładny kawałek tuńczyka (około 800 g), 2 łyżki pieprzu kolorowego grubo mielonego, 1 łyżka soli morskiej gruboziarnistej, 3 łyżki oliwy, 1,5 łyżki masła sos: 100
królestwo garów