Pasta kanapkowa z sardynek Uwielbiam świeży, pachnący, naturalny chleb posmarowany prawdziwym masłem i oprószony odrobiną soli. Ale z dodatkiem pysznej pasty kanapkowej jest jeszcze pyszniejszy, a pasta z sardynek na pewno do takich należy! Dla mnie tego typu pasty to odskocznia od nudnych kanapek i jednocześnie baza do sobotnich przekąsek z rodziną i znajomymi. Polecam również przepis na PASTĘ Z SUSZONYCH POMIDORÓW , która cieszy się już wielkim powodzeniem u mnie na blogu ... czytaj dalej...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...