Sezon grillowania w pełni. Do pysznych dań warto przygotować jednak przekąski, które będą doskonałym dopełnieniem uczty na świeżym powietrzu. Do przygotowania hiszpańskich Tapas potrzebujemy: Dobre pieczywo
MarcinChefArabska sałatka z mnóstwem natki pietruszki, ogórków, pomidora i soku... Artykuł TABBOULEH Z KOMOSĄ RYŻOWĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEOdwołując się do poprzedniego wpisu przygotowałam budyń z kaszy jaglanej i suszonymi owcami, więc z tymi produktami, które dostałam w ramach współpracy. Budyniu nie należy
Truskawkowa FiestaSkoro czas na młodą kapustę to proponujemy podać ją w towarzystwie wędzonych dodatków...bossko. Składniki 1 główka młodej kapusty 4 młode marchewki 2 cebule duży
R'n'G KitchenDaktylowy spód jest miękki i słodki. Serowy środek puszysty i kwaskowaty. W połączeniu smakują wyśmienicie. Do ciasta nie dodajemy cukru ani innego słodziwa. Łasuchy mogą spróbować
KucharzycaLekka i orzeźwiająca SAŁATKA Z BOTWINĄ z mnóstwem świeżych, chrupiących... Artykuł SAŁATKA Z BOTWINĄ I SEZONOWYMI WARZYWAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEByło na słodko więc czas na coś wytrawnego i słonego, w związku, iż młode warzywa zasypują stragany i sklepowe półki dzisiaj postawiłem na młode, pachnące
Kuba GotujeKażdy ją zna i uwielbia, ale mało kto wie, że można ją w bardzo prosty sposób przygotować w domu :D Składniki: 1 szklanka wody
Malinowo w kuchniWarto łączyć ser kozi z gruszką ? Oczywiście, że tak. Składniki 2 gruszki ser kozi capretto ser kozi capretto prażone płatki migdałów Kruszonka: 100g masła 100g
R'n'G Kitchen150 g tuńczyka, 1 średnia nektarynka, 3-4 cząstki pomarańczy, 6 jeżyn, kilka listków kolendry, sól marynata: sok z 1/2 cytryny, sok z 1/2 pomarańczy, Wymieszać
królestwo garówDopadłam na targu młodego selera. Większość liśći zamroziłam, a pozostałe wykorzystałam do koktajlu. Muszę przyznać, że wyszedł bardzo dobry. garść liści selera banan
KukuleczkiCYTRYNOWY DIP Z KARCZOCHAMI – doskonale pasuje do krakersów i... Artykuł CYTRYNOWY DIP Z KARCZOCHAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWykorzystując zapas serka mascarpone oraz musli stworzyłam deser, który można zabrać ze sobą wszędzie. Pożywny, syty i przede wszystkim błyskawiczny w przygotowaniu. Składniki: Na 5
Kuchnia w czekoladzieSkładniki na ciasto mąka, 200g masło, 100g żółtko jajka, 1 szt śmietana 18%, 2 łyżki Składniki na farsz por, 1 duża szt boczek, 200g śmietana 18
Gotowanie moimi oczamiOd dziś do piątku mam wolne dzięki dniom rektorskim. Szkoda tylko, że pogoda nie dopisuje, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by nawet przy takiej szarudze
Be Fit Be Strong