Lubicie paszteciki? Ja bardzo! Dzisiaj przedstawiam wam przepis na moje ulubione. Długo zachowują świeżość, a nadziewane są surowym mięsem, co znacznie skraca czas przygotowania. ciasto : 500
Polska ZupaDzisiaj polecam przepis na pyszne marynowane skrzydełka, które z powodzeniem możecie zaserwować na każdej imprezie. Mięso jest zamarynowane w słodko- kwaśniej zalewie pomidorowej. Koniecznie musicie wypróbować
Tradycyjna kuchnia KasiWegańskie kotleciki ze słodkich ziemniaków i fasoli z wyraźnie wyczuwalnym smakiem cytryny i imbiru. Chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Idealnie pasują do sałatki lub
MohiellaPropozycja na przekąskę z faszerowanych pieczarek, kuskusa z dodatkiem szparagów. Najlepiej smakują podawane na gorąco. Bardzo syte i smaczne. Na blogu znajdziecie również inną propozycję faszerowanych
O kuchni z uczuciemŁosoś wędzony z jogurtem, koprem oraz odrobiną chrzanu Na przystawkę zapraszam. Proporcje dla trzech osób. Składniki: 200 g wędzonego łososia (u mnie szkocki) 1 pęczek
Wino Francja KuchniaKolejna przekąska z grilla. Tym razem jest to bagietka faszerowana pastą z usmażonych pieczarek z dodatkiem cebuli, serem lazur, natką pietruszki i odrobiną czosnku. Nic skomplikowanego
Oryginalny smakMłoda kapusta z marchewką i koperkiem to danie, które kojarzy mi się z rodzinnym domem. Kiedy wybieramy się o tej porze roku do moich rodziców
Kulinarne Inspiracje(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 1 bakłażan 2 kulki mozzarelli 2 suszone pomidory z zalewy 3 łyżki oliwy 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz wykonanie: W
Domowy Smak JedzeniaSkładniki: 15 dag mąki 2 łyżki roztopionej margaryny 2 jajka 2 łyżeczki koncentratu 250 ml mleka 10 dag polędwicy lub szynki 10 dag sera żółtego 1
Ewusiowe Smakihttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Lubicie żółty ser? Ja bardzo, więc wszystko co z serem, serowe - z pewnością podbije moje serce. A
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Pewnie każdy z Was zna, ale nie każdy pamięta... Uwielbiam klasykę. A Wy? kromki chleba (najlepiej minimum z dnia poprzedniego
Di gotujeWalory smakowe i właściwości czerwonej kapusty doceniono już w Starożytności. Mimo że nigdy nie dorównała popularności kapuście białej, warto ją jeść. Zawiera cenne przeciwutleniacze, witaminy, minerały
My Chcemy JeśćPIZZA Z CUKINIĄ z dodatkiem sera feta lub bryndzy. Do... Artykuł PIZZA Z CUKINIĄ I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINENiekoronowany królem pasty jajecznej w naszej rodzinie jest mój Brat S. Nikt nie potrafi zrobić jej tak smacznej, pozostali tylko z mniejszym, lub większym powodzeniem go
6nieboSmoothie jeżynowe z granolą. Po ostatnim wpisie na temat granoli dostałem parę wiadomości z prośbą o inspiracje z jej wykorzystaniem w śniadaniowej odsłonie. Krótko mówiąc (a
PaleoLife