przekąski - 41822 przepisów (strona:2114/2789)

Paszteciki 192

Lubicie paszteciki? Ja bardzo! Dzisiaj przedstawiam wam przepis na moje ulubione. Długo zachowują świeżość, a nadziewane są surowym mięsem, co znacznie skraca czas przygotowania. ciasto : 500

Polska Zupa
Skrzydełka marynowane w zalewie pomidorowej 366

Dzisiaj polecam przepis na pyszne marynowane skrzydełka, które z powodzeniem możecie zaserwować na każdej imprezie. Mięso jest zamarynowane w słodko- kwaśniej zalewie pomidorowej. Koniecznie musicie wypróbować

Tradycyjna kuchnia Kasi
Wegańskie kotleciki ze słodkich ziemniaków i fasoli 258

Wegańskie kotleciki ze słodkich ziemniaków i fasoli z wyraźnie wyczuwalnym smakiem cytryny i imbiru. Chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Idealnie pasują do sałatki lub

Mohiella
Pieczarki faszerowane kuskusem i szparagami 140

Propozycja na przekąskę z faszerowanych pieczarek, kuskusa z dodatkiem szparagów. Najlepiej smakują podawane na gorąco. Bardzo syte i smaczne. Na blogu znajdziecie również inną propozycję faszerowanych

O kuchni z uczuciem
Łosoś wędzony z jogurtem, koprem oraz odrobiną chrzanu 171

Łosoś wędzony z jogurtem, koprem oraz odrobiną chrzanu Na przystawkę zapraszam. Proporcje dla trzech osób. Składniki:  200 g wędzonego łososia (u mnie szkocki) 1 pęczek

Wino Francja Kuchnia
Grillowana bagietka faszerowana pieczarkami i serem lazur 187

Kolejna przekąska z grilla. Tym razem jest to bagietka faszerowana pastą z usmażonych pieczarek z dodatkiem cebuli, serem lazur, natką pietruszki i odrobiną czosnku. Nic skomplikowanego

Oryginalny smak
Młoda kapusta z koperkiem 299

Młoda kapusta z marchewką i koperkiem to danie, które kojarzy mi się z rodzinnym domem. Kiedy wybieramy się o tej porze roku do moich rodziców

Kulinarne Inspiracje
grillowane krążki bakłażana z mozzarellą 118

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 1 bakłażan 2 kulki mozzarelli 2 suszone pomidory z zalewy 3 łyżki oliwy 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz wykonanie: W

Domowy Smak Jedzenia
Gofry pizzowe 128

Składniki: 15 dag mąki 2 łyżki roztopionej margaryny 2 jajka 2 łyżeczki koncentratu 250 ml mleka 10 dag polędwicy lub szynki 10 dag sera żółtego 1

Ewusiowe Smaki
Panierowane kulki z żółtego sera 137

https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com  Przepis autorski (mój). Lubicie żółty ser? Ja bardzo, więc wszystko co z serem, serowe - z pewnością podbije moje serce. A

Di gotuje
(Nie) zwykły chleb panierowany 117

https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Pewnie każdy z Was zna, ale nie każdy pamięta... Uwielbiam klasykę. A Wy?  kromki chleba (najlepiej minimum z dnia poprzedniego

Di gotuje
Czerwona kapusta na ciepło 156

Walory smakowe i właściwości czerwonej kapusty doceniono już w Starożytności. Mimo że nigdy nie dorównała popularności kapuście białej, warto ją jeść. Zawiera cenne przeciwutleniacze, witaminy, minerały

My Chcemy Jeść
PIZZA Z CUKINIĄ I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM 233

PIZZA Z CUKINIĄ z dodatkiem sera feta lub bryndzy. Do... Artykuł PIZZA Z CUKINIĄ I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
pasta jajeczna ze szparagami 173

Niekoronowany królem pasty jajecznej w naszej rodzinie jest mój Brat S. Nikt nie potrafi zrobić jej tak smacznej, pozostali tylko z mniejszym, lub większym powodzeniem go

6niebo
Smoothie jeżynowe z granolą i nasionami chia 126

Smoothie jeżynowe z granolą. Po ostatnim wpisie na temat granoli dostałem parę wiadomości z prośbą o inspiracje z jej wykorzystaniem w śniadaniowej odsłonie. Krótko mówiąc (a

PaleoLife

Proponowane wyszukiwania