przekąski - 41822 przepisów (strona:2103/2789)

Sajgonki (z mięsem mielonym i warzywami) 272

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com Sajgonki są tradycyjną potrawą kuchni wietnamskiej. Troszkę przypominają polskie naleśniki, lecz ich smak jest zupełnie inny.  Składają się

Di gotuje
Zapiekane krokiety po meksykańsku z tortilli 282

Kiedy nie mamy czasu na smażenie naleśników można je zastąpić gotowymi plackami tortilli. Polecam przepis na pyszne krokiety z farszem meksykańskim zapiekane z żółtym serem. Składniki

e-PrzepisyKulinarne
Tarta z brokułami i boczkiem 255

Szybka pyszna tarta na obiad, kolację, do zabrania ze sobą do pracy. Do podania gdy przychodzą goście itd. Warto mieć zawszę 1 porcję ciasta już w

http://szpilkinamiotle.blogspot.com/
HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI 218

HUMMUS nie musi się kojarzyć jedynie z ciecierzycą. Proponujemy aromatyczny... Artykuł HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Drożdżowe racuchy mamuchy! 237

Puchate, miękkie w środku i chrupiące na bokach! Trochę tłuste i kaloryczne ale naprawdę warto (: Ja uwielbiam z cukrem pudrem i suszoną żurawiną. Smacznego!    

Pora na pora i pomidora
Schab pieczony do kanapek 186

Pyszny, kruchy schab idealny do kanapek z dodatkiem sałaty i majonezu <3 Zapraszam do przygotowań!   Składniki: 800 g schabu wieprzowego bez kości  2

My Culinary Art
GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ 192

GRILLOWANA CUKINIA jest świetna bez żadnych dodatków, ale w połączeniu... Artykuł GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Muffinki jak tosty francuskie. 180

Trudno o prostszy przepis niż francuskie tosty. Przerobienie ich na muffinkową modłę ciut komplikuje sprawę, ale ma tę zaletę, że możemy podać większą ilość w jednym

zadanie-gotowanie
Muffinki z serem, papryką i frankfruterkami 197

Dzisiaj polecam przepis na pyszne muffinki w wersji wytrawnej, z serem, papryką i frankfruterkami. Przepis ten jest kierowany szczególnie do dzieci. Muffinki można z powodzeniem zabrać

Tradycyjna kuchnia Kasi
PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I GRANATEM 272

PIZZA Z PESTO SZPINAKIEM I GRANATEM to dość niecodzienne połączenie smaków i może budzić pewne obawy. Jednak niepotrzebnie - jest doskonała. Artykuł PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I

COOKMAGAZINE
Pierożki drożdżowe z kurczakiem, pieczarkami i serem żółtym 236

Pyszne pierożki - idealne na małe i duże okazje, imprezy i spotkania. Pyszne na gorąco (można odpiec je w piekarniku), jak i na zimno. Idealne do zabrania

Kto ugości moich gości?
Szparagi zapiekane 146

Sezon na szparagi rozpoczęty. Proponujemy w chrupiącej panierce. Składniki pęczek zielonych szparagów 2 jajka pół szklanki maki Panierka : szklanka bułki tartej pół szklanki startego parmezanu sól

R'n'G Kitchen
Sałatka z kaszy pszennej 134

Bardzo smaczna sałatka, tylko podana od razu smakuje najlepiej. Składniki 150 g kaszy pszennej 250 g pomidorków koktajlowych 200 g świeżego ogórka 1 pęczek koperku 1

R'n'G Kitchen
Roladki z pstrąga z pieczoną papryką i czosnkiem niedźwiedzim 235

Gotowany, smażony, grillowany, wędzony czy też pieczony – pstrąg . Ryba o wspaniałym smaku, chudym mięsie zawierająca najwięcej spośród ryb słodkowodnych kwasów omega-3. Roladki z pstrąga z

mojewypiekiinietylko
W biegu: zielony koktajl 353

Czasami rano potrzebujemy szybko zjeść coś co błyskawicznie postawi nas na nogi. Dzisiaj kolejna propozycja koktajlu, tym razem zielonego. Można przelać do butelki i zabrać ze

Kuchnia w biegu

Proponowane wyszukiwania