Sajgonki (z mięsem mielonym i warzywami) 272https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Sajgonki są tradycyjną potrawą kuchni wietnamskiej. Troszkę przypominają polskie naleśniki, lecz ich smak jest zupełnie inny. Składają się
Di gotuje
Zapiekane krokiety po meksykańsku z tortilli 282Kiedy nie mamy czasu na smażenie naleśników można je zastąpić gotowymi plackami tortilli. Polecam przepis na pyszne krokiety z farszem meksykańskim zapiekane z żółtym serem. Składniki
e-PrzepisyKulinarne
Tarta z brokułami i boczkiem 255Szybka pyszna tarta na obiad, kolację, do zabrania ze sobą do pracy. Do podania gdy przychodzą goście itd. Warto mieć zawszę 1 porcję ciasta już w
http://szpilkinamiotle.blogspot.com/
HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI 218HUMMUS nie musi się kojarzyć jedynie z ciecierzycą. Proponujemy aromatyczny... Artykuł HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
Drożdżowe racuchy mamuchy! 237Puchate, miękkie w środku i chrupiące na bokach! Trochę tłuste i kaloryczne ale naprawdę warto (: Ja uwielbiam z cukrem pudrem i suszoną żurawiną. Smacznego!
Pora na pora i pomidora
Schab pieczony do kanapek 186Pyszny, kruchy schab idealny do kanapek z dodatkiem sałaty i majonezu <3 Zapraszam do przygotowań! Składniki: 800 g schabu wieprzowego bez kości 2
My Culinary Art
GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ 192GRILLOWANA CUKINIA jest świetna bez żadnych dodatków, ale w połączeniu... Artykuł GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
Muffinki jak tosty francuskie. 180Trudno o prostszy przepis niż francuskie tosty. Przerobienie ich na muffinkową modłę ciut komplikuje sprawę, ale ma tę zaletę, że możemy podać większą ilość w jednym
zadanie-gotowanie
Muffinki z serem, papryką i frankfruterkami 197Dzisiaj polecam przepis na pyszne muffinki w wersji wytrawnej, z serem, papryką i frankfruterkami. Przepis ten jest kierowany szczególnie do dzieci. Muffinki można z powodzeniem zabrać
Tradycyjna kuchnia Kasi
PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I GRANATEM 272PIZZA Z PESTO SZPINAKIEM I GRANATEM to dość niecodzienne połączenie smaków i może budzić pewne obawy. Jednak niepotrzebnie - jest doskonała. Artykuł PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I
COOKMAGAZINE
Pierożki drożdżowe z kurczakiem, pieczarkami i serem żółtym 236Pyszne pierożki - idealne na małe i duże okazje, imprezy i spotkania. Pyszne na gorąco (można odpiec je w piekarniku), jak i na zimno. Idealne do zabrania
Kto ugości moich gości?
Szparagi zapiekane 146Sezon na szparagi rozpoczęty. Proponujemy w chrupiącej panierce. Składniki pęczek zielonych szparagów 2 jajka pół szklanki maki Panierka : szklanka bułki tartej pół szklanki startego parmezanu sól
R'n'G Kitchen
Sałatka z kaszy pszennej 134Bardzo smaczna sałatka, tylko podana od razu smakuje najlepiej. Składniki 150 g kaszy pszennej 250 g pomidorków koktajlowych 200 g świeżego ogórka 1 pęczek koperku 1
R'n'G Kitchen
Roladki z pstrąga z pieczoną papryką i czosnkiem niedźwiedzim 235Gotowany, smażony, grillowany, wędzony czy też pieczony – pstrąg . Ryba o wspaniałym smaku, chudym mięsie zawierająca najwięcej spośród ryb słodkowodnych kwasów omega-3. Roladki z pstrąga z
mojewypiekiinietylko
W biegu: zielony koktajl 353Czasami rano potrzebujemy szybko zjeść coś co błyskawicznie postawi nas na nogi. Dzisiaj kolejna propozycja koktajlu, tym razem zielonego. Można przelać do butelki i zabrać ze
Kuchnia w biegu