Takie minihamburgerki były niekwestionowanym hitem ostatniej imprezy. Mini- bo na jeden kęs, no może na dwa, czyli małe bułeczki, małe burgery, plasterek ogórka i
To co kochamNie jestem jakimś wielkim znawcą i fanem tatara, w związku z tym postanowiłam go jakoś oswoić po swojemu. Przygotowany z dużą ilością
To co kochamDo roladek kurczakowych ze szpinakiem i z pieczarkami dołączają roladki z suszonymi pomidorami i fetą. Mogą być podawane na ciepło
To co kochamAmerykańskie fast foody wprowadziły niedawno do swojego menu pulled pork czyli szarpaną wieprzowinę. Aby urozmaicić moje domowe menu, również przygotowałam swój własny pulled pork
To co kochamCzy mogą być zdrowe czipsy? Okazuje się, że mogą! I to z jarmużu. Dla mnie do tej pory nie istniał w
To co kochamTrochę inny pomysł na śledzie czyli śledzie jak schabowe, w panierce z jajka i bułki tartej. Mnie osobiście paluszki bardziej smakowały na
To co kochamWiosna to zieleń i zielone szparagi, które o tej porze roku smakują najbardziej. Szczególnie w towarzystwie takich tostów z ciasta francuskiego
To co kochamSałatka nicejska z tuńczykiem, kolejna pozycja obowiązkowa dla miłośnika kuchni francuskiej. Sałatka nicejska z tuńczykiem jest sztandarową potrawą reprezentującą południe Francji i doczekała się wielu wariantów
Pociąg Do KuchniHUMMUS Z PIECZONEJ DYNI to jedna z najsmaczniejszych wersji tej... Artykuł Hummus z pieczonej dyni pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESkładniki – porcja na 1 kg mięsa: 1 kg schabu w kawałku bez kości, 1 łyżka ziół prowansalskich, 1 łyżeczka białego pieprzu, 3 – 4 ząbki
Coś bym zjadłaViolaPassion Przegrzebki zazwyczaj z czosnkiem , limonką , pietruszką itd. Tym razem inaczej !!!! Piękne kotleciki z tak szlachetnego mięska , możemy podać na super przyjęcia , bankiety czy imprezę urodzinową
Viola cooks with passionViolaPassion Co powiecie słoneczka na taką wersję krewetki? Ja z pewnością będę ją tak jadła , i doszłam do wniosku że gotowana w wodzie czy smażona traci
Viola cooks with passionJedno z moich ulubionych i bardzo częstych posiłków. Przygotowanie zajmuje dosłownie piętnaście minut, a smak pozostaje na dłużej. Składniki: 100g mięsa mielonego drobiowego 30g kaszy pęczak
Truskawkowa FiestaSzybkie ciasto, którego nie da się zepsuć :) Dodatek porzeczek sprawia, że nie jest za słodkie, ale przez to bardziej wilgotne. Przyprawy korzenne czynią je aromatycznym. Ciasto
KucharzycaIdealny dodatek do WSZYSTKIEGO! Do tosta, do burgera, do chleba z masłem, do naleśnika, do sera, do wędliny, do śledzia nawet! Trzeba się trochę nastać
Cook&Love