Uwielbiam owoce morza ! Jem jak leci, nie wybrzydzam ! Dziś zapraszam na pyszne grillowane krewetki z czosnkiem. Doceniam w niech nie tylko smak, ale również prostotę
Kulinarne przygody GatityZdrowa i szybka SAŁATKA Z KUSKUSEM I BRUKSELKĄ może stanowić... Artykuł Sałatka z kuskusem i brukselką pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEIle wam z reguły zajmuje przygotowanie kolacji i nie mówię tu o kanapkach? Bo ja wczoraj zrobiłam sobie kolację ekspresową, całość zajęła mi dosłownie 10 minut
Bernika - moj kulinarny pamietnikRyba po kaszubsku to smażony filet rybny w aromatycznej pomidorowej zalewie. Przepis od lat praktykowany w mojej kuchni,doskonale sprawdza się na różnych uroczystościach rodzinnych oraz
Kolorowa kuchnia ElkiRośliny strączkowe są jedne z moich ulubionych warzyw. Można je przygotowywać na słodko jak i na słono. Byłam ciekawa połączenia ciecierzycy i dyni. Smak wyszedł specyficzny
Truskawkowa FiestaJuż nie chroniona, więc można się delektować. Inne nazwy to :szmaciak gałęzisty, siedzuń sosnowy - nazwy wymienne w zależności od regionu. Można podać z ziemniakami i np
R'n'G KitchenPrzepis autorski (mój). Ostatnio żadne słodycze mnie nie kuszą i nawet moja ulubiona biała czekolada leży nietknięta. Nie robię tak dużo słodkości jak wcześniej, hmmm
Di gotujeJeśli macie ochotę na zdrową i szybką sałatkę trafiliście dobrze. Sałatka w przepisie poniżej taka właśnie jest. Sałatka z awokado i buraka ćwikłowego Nie musicie nic
mecooksFrytki z piekarnika –podobnie jak placek ziemniaczany z piekarnika to pyszna, dietetyczna alternatywa dla frytek smażonych w głębokim oleju. Jeśli lubicie frytki, a jednocześnie chcecie zdrowo
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięDelikatna galaretka drobiowa na bogato - z dużą ilością mięsa, marchewką i groszkiem. Idealna na kolację lub przystawkę. Najlepiej smakuje pokropiona sokiem z cytryny lub octem np
Kuchnia MagdaLenyTradycyjne, francuskie MAGDALENKI Z CUKREM PUDREM to ciastka, które przeniosą... Artykuł Magdalenki z cukrem pudrem pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINECześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na wegetariańskie kotlety z boczniaków. Do przygotowania będziemy potrzebować: - 500 g boczniaków - 2 jajka - bułkę tartą - sól i pieprz - olej do smażenia
Bez CebuliCiasto na płatkach owsianych, sezamu i słonecznika zagniecione w formie cienkich krążków upieczone, po przestudzeniu chrupie znakomicie i smakuje wyśmienicie. Ciasteczka takie dzieci z chęcią
Moniki SmakołykiTATAR Z ŁOSOSIA I AWOKADO to zdrowa propozycja na lekką... Artykuł Tatar z łososia i awokado pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESłodkie, aromatyczne, KORZENNE GRUSZKI W CZERWONYM WINIE to deser koniecznie... Artykuł Korzenne gruszki w czerwonym winie pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE