Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiJak wykorzystać czerstwe pieczywo? To pytanie, które powinniśmy sobie zadawać zdecydowanie częściej. Niestety tego nie robimy. Badania pokazują, że chleb jest najczęściej wyrzucanym przez nas produktem
365 dni dookoła kuchni[Głosów: 3 Average: 5 /5] składniki: 500 g ziemniaków, ugotowanych w osolonej wodzie 100 g szpinaku świeżego 1 jajko 1 -2 łyżki
Domowy Smak JedzeniaKuchnia to pomieszczenie, które powinno cechować się przede wszystkim wysoką funkcjonalnością. Co powinno się więc znaleźć w każdej kuchni, aby była ona praktyczna? Odpowiedź znajdziesz w
Moja smaczna kuchniaSkładniki: ( porcja na 50 sztuk) Ciasto: Mąka pszenna 500 g Woda ciepła ok. 3/4 szklanki Żółtko Sól szczypta Nadzienie: Jagody 300 g Cukier 2
Kulinarne przygodyCiasto: ( porcja na 50 sztuk) Mąka pszenna 500 g Woda ciepła ok. szklanka 250 ml Żółtko Farsz: Mięso gotowane u mnie łopatka 700 g
Kulinarne przygodyWspaniałe danie dla całej rodziny. Składa się u mnie zawsze z mięsa ugotowanego w rosole, więc nic się nie marnuje. Do tego podsmażona na rumiano cabulka
Calzonella.com450 g twarogu chudego 180 g truskawek 1 jajko 280 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 80 g skrobi ziemniaczanej szczypta soli Truskawki miksujemy przy użyciu blendera
KucharzycaPrzepis na gnocchi. Gnocchi di patate, czyli włoskie kluski ziemniaczane z ziemniaków gotowanych w mundurkach. Gnocchi to rodzaj włoskich klusek. Po włosku słowo gnocchi to liczba
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięScroll down for recipe in English. Uwielbiam pieczarki i grzyby więc wpadłam ostatnio na pomysł, aby połączyć to ze sobą. Tak powstał farsz do pierożków ravioli
Delicious PlaceChlebki naan, to sztandarowy dodatek kuchni hinduskiej, wypiekany w specjalnym piecu tandoor. Trudno, aby ktoś z nas miał taki piec w swoim domu, jednak mając kamień
Calzonella.comRavioli to pierożki z kuchni włoskiej. Najczęściej nadziewa się je ricottą, mięsem lub warzywami. Najlepiej smakują podane z oliwą z oliwek. Składniki: CIASTO PIEROGOWE: 300 g
Kuchnia w oparachSkładniki: kopytka: ziemniaki ugotowane ciepłe 1 kg, mąka tortowa - ile potrzeba w miejsce po wyjęciu części ziemniaków + mąka ziemniaczana 1 łyżka, jajka 1 sztuka "XL", sól
W Mojej Kuchni LubięSprawdzony i prosty przepis na kluseczki gnocchi, które przygotujecie przez cały rok, z łatwo dostępnych składników. Charakterystyczne w wyglądzie gnocchi smakują z sosami na ciepło, np
Zasmakuj Kuchni