Gnocchi włoskie kluski do sosu

Gnocchi włoskie kluski do sosu

Gnocchi włoskie kluski do sosu

Włoskie kluski z ugotowanych i przeciśniętych przez praskę ziemniaków z dodatkiem mąki pszennej i jajka. GNOCCHI KLUSKI WŁOSKIE SKŁADNIKI 1 kilogram mączystych ziemniaków około 250 gramów mąki pszennej; 2 wiejskie jajka; mielona, słodka papryka; natka pietruszki; harissa lub koncentrat pomidorowy; przepis na gnocchi włoskie kluski do sosu Artykuł Gnocchi włoskie kluski do sosu pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kluski, pierogi

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.