"Należą do tych bułeczek, które nigdy się nie nudzą. Pasują do wszystkiego. Doskonale smakują zarówno z dżemem jak i z wędliną. Zawsze piekę ich większą
Wiem co jem"Nic tak szybko u nas nie znika jak świeże bułeczki. Chłopcy wprost uwielbiają takie chrupiące jeszcze ciepłe. Mogą je jeść same bez żadnych dodatków. Staram
Wiem co jem"Te bułeczki to kolejny pomysł na przemycenie „niejadkom” zdrowych produktów. Tym razem jest to kasza gryczana, którą moje dzieci omijają szerokim łukiem. Miałam co prawda
Wiem co jem"Zwykłe pszenne bułeczki tyle, że zaplecione fantazyjnie i posypane makiem. Z dodatkiem masła i domowej marmolady smakują znakomicie". Czytaj więcej »
Wiem co jem„Dawniej można je było dostać w każdym sklepie spożywczym. Duże rogale z ciasta drożdżowego posypane po wierzchu makiem. Smakowały doskonale ze świeżym masełkiem. ” Czytaj więcej »
Wiem co jem„Czasem zdarza mi się zapomnieć o wcześniejszym wyjęciu z lodówki i dokarmieniu zakwasu żytniego. Pozostaje mi wówczas upieczenie chleba na drożdżach. Musi to być oczywiście chleb
Wiem co jem„ Proponuję upiec taki chlebek na jutrzejsze, niedzielne śniadanie. Może trochę kaloryczny, ale za to jaki zdrowy. Wykorzystałam do niego trzy rodzaje mąki : pszenną zwykłą, pszenną pełnoziarnistą
Wiem co jem„Przepis na ten chlebek pojawił się już chyba na większości blogów. Przyszedł więc czas i na mój. Pierwszy raz upiekłam go już dość dawno, i przyznam
Wiem co jem„ Odkąd spróbowałam go po raz pierwszy, praktycznie się z nim nie rozstaję. Towarzyszy mi zazwyczaj przy śniadaniu, jako że kolacji nie jadam, i bardzo nam dobrze
Wiem co jem„ Moja druga propozycja w konkursie Monini „Z oliwą z oliwek można…” to chlebek pomidorowy z oliwkami i bazylią. Jest bardzo delikatny , puszysty i lekki. Smakuje doskonale
Wiem co jemNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Wiem co jem"Akcja " Upiecz Smakowity Chleb!", której patronem są Zakłady Tłuszczowe "Kruszwica" , producent margaryny "Smakowita" nabiera tempa. Zgłoszona wiele ciekawych przepisów
Wiem co jem„ Jeśli ktoś lubi jeść na śniadanie twarożek lub domowe dżemy, konfitury itp. to ten chlebek będzie do tego w sam raz. Posmarowany cienką warstewką „Smakowitej z
Wiem co jem„Mięciutkie i aromatyczne. Doskonale się komponują z marynowaną fetą i suszonymi pomidorami. Istna poezja smaków. Pasują wyśmienicie także do wędlin i innych serów. Mojemu synowi tak
Wiem co jem„Bardzo łatwa do zrobienia, niezbyt słodka chałka. Zaplatana jak warkocz z trzech wałków. Poradzą sobie z nią nawet osoby początkujące w świecie wypieków. U nas taka
Wiem co jem