ziemniaczanymi (możesz pokroić placki na paski i ułożyć je na wierzchu zupy - tak, jak ja) z serem feta z serem kozim z mozzarellą lub ze świeżym pieczywem Etap I Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania: 10 min Otwieranie Garnka: Szybkie Etap II Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania: 30 sek Otwieranie Garnka: Szybkie Porcji: 2 JEŚLI POWYŻSZE WSKAZÓWKI
Szybko Szybkowarminut, szybkowar otworzyć jak sam spuści boczek wyjąć na talerz i do lodówki na kilka godzin schować - usunąć sznurki z zimnego boczku, kroić w plastry i można zajadać do pieczywa................SMACZNEGO
W Mojej Kuchni Lubięobraną cukinię i pokrojone pomidory w puszce wraz z zalewą (oczywiście można też użyć świeżych pomidorów). Dusimy do miękkości warzyw. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem do smaku. Podajemy z pieczywem
psgotujemyminut, co jakiś czas mieszając łyżką. Dodaję pomidory i duszę kolejne 5 minut. 3. Leczo doprawiam do smaku solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Podaję z pieczywem
Tradycyjna kuchnia KasiUpieczona z cebulą, czosnkiem i przyprawami jest jeszcze smaczniejsza i niezwykle aromatyczna. Nie czekaj do świąt, by się nią delektować. Podana z puree ziemnaczanym będzie super szybkim obiadem, z pieczywem smaczną kolacją, bo wystarczy ułożyć kiełbaski w naczyniu, a resztę zrobi za nas piekarnik. Składniki: 4 kawałki białej kiełbasy 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 liść laurowy 2 ziarnka ziela
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!witamin. Ze względu na swoje lecznicze właściwości polecane są szczególnie diabetykom, osobom cierpiącym na nadciśnienie czy nadwagę. Ziarenka mają szerokie zastosowanie w kuchni. Są wykorzystywane, jako dodatek do wypieku pieczywa, do deserów, sałatek, musli czy naleśników. Nasiona chia są warte polecania i zakupu. W mojej kuchni zagoszczą na dłużej. Polecam!!! Zachęcam wszystkich do zakupu produktów firmy "MAKAR" . Firma oferuje
Tradycyjna kuchnia Kasiprzygotowane tofu, smażymy aż lekko się zezłoci, następnie dolewamy wodę / bulion, dodajemy kurkumę, czarną sól, drożdże i koperek / szczypiorek, smażymy do uzyskania pożądanej konsystencji. Przekładamy na talerz, podajemy z pieczywem lub bez :) Smacznego
breakfast of dreamsmięso na patelni po cebuli. Gdy się zarumieni, dodaję cebulę i duszę pod przykryciem około 15 minut. Dopiero na samym końcu przyprawiam solą i pieprzem. Podaję ma ciepło z pieczywem pełnoziarnistym
Kuchnia co dniabazylia do dekoracji Przygotowanie: Mięso z kurczaka oddzielam od kości i usuwam chrząstki. Dodaję wszystkie przyprawy do smaku oraz prażone ziarna. Wszystko miksuję w blenderze na pastę i gotowe. Pieczywo posmarowane taką pastą można posypać dodatkowo słonecznikiem i pestkami z dyni
Kuchnia co dniawkładam szynkowar. Gotuję pod przykryciem i na małym ogniu przez 65 minut. Ostudzony i nieotwierany szynkowar odkładam na noc do lodówki. Rano polewam wrzątkiem, by wędlina wypadła. Podaję do pieczywa wraz ze świeżymi warzywami
Kuchnia co dniaprawie zastygła, kolejne 2 łyżki żelatyny rozpuściłam w filiżance gorącej wody. I zalałam równomiernie łososia aż po brzegi. Całość włożyłam do lodówki do końcowego zastygnięcia. Polem pieczywo żytnie
AZgotuj!koncentratu, papryczkę chilli i wino. Całość wymieszaj. Włóż do naczynia roladki i lekko je polej sosem pomidorowym i posyp bazylią. Zapiekaj ok 60 minut w 190 stopniach. Podawaj z pieczywem
AZgotuj!Pyszne świeże bułeczki w kształcie świątecznego wieńca. Żywa ozdoba z pieczywa na świąteczny stół. 300 gram mąki 20 gram świeżych drożdży 1,5 łyżeczki cukru trzcinowego płaska łyżeczka soli 170 ml ciepłego mleka 70 gram rozpuszczonego masła zioła suszone: oregano, bazylia, tymianek, rozmaryn, kminek, mięta, natka pietruszki W ciepłym mleku z cukrem rozprowadzamy drożdże z jedną łyżką mąki
AZgotuj!wybrać dowolne miejsce na fotografowanie. Wielka przestrzeń i mnóstwo mażliwosci na kreację zdjęć. Drukarnia OFF to połączenie piekarni, kawiarni i bistro. Można zamówić pyszne śniadanie i zajadać sie pieczywem wypieanym na miejscu. Kaczka na puree marchewkowym Kucharze przygotowali dla nas obiekty fotografii. Dania były różne. Pięknie wystylizowane. Najprzyjemniejsze było to, że fotograwowanych dań nie musiałam sama przygotowywać. Warszaty uwazam
AZgotuj!był męski wieczór kulinarny. W kuchni rządził mąż. Kiedy wieczorem zorientowaliśmy się, że w domu nie ma pieczywa nie było innego wyjścia jak upiec własne. Od ciasta drożdżowego jest mąż. To on upiekł przepyszny, chrupiący chleb z żurawiną. Zaskoczył mnie nowością, wyjątkowo puszystymi, aromatycznymi i bardzo smacznymi bułeczkami brioche z miodem. Bułeczki nie zdążyły przestygnąć a znikały w bardzo
Pan i Pani Smith w kuchni