Nie ma to jak zapach przygotowanego w domu pieczywa, nie ma to jak posmarowana masełkiem kromka domowego chlebka..mniam Składniki: 450 g wody 450 g mąki
Z Majeczką w kuchniLubicie gofry? a robicie je czasem na wytrawnie, jeśli tak to propozycja w sam raz dla Was jeśli nie to czas to jak najszybciej zmienić bo
Z Majeczką w kuchniSkusi się na nie każde dziecko i dorosły łasuch także. Niezwykle proste bardzo aromatyczne danie. Składniki: 2 jajka 20 dag tłustego twarogu 2/3 szklanki mąki 1/2
Z Majeczką w kuchniUwielbiam różnego rodzaju pasty i smarowidła na chleb, te przygotowane w domu są o wiele smaczniejsze i bardziej aromatyczne niż te które można kupić gotowe w
Z Majeczką w kuchniZbliża się czas nowalijek, przenieśmy je więc również na kanapki,odrobina chrupkości nie zaszkodzi.. Składniki: kostka twarogu półtłustego pęczek rzodkiewek pęczek szczypiorku 2 łyżki smietany
Z Majeczką w kuchniTosty bardzo lubią moje dzieciaki, często robię je też i pakuję im do szkoły na drugie śniadanie. Skoro mamy wiosnę i czas nowalijek warto przemycić je
Z Majeczką w kuchniCoś pysznego dla miłośników oliwek, fety oraz innych aromatycznych dodatków Składniki: 3 jajka kilka gałązek natki pietruszki 2 nieduże pomidory 10 oliwek czarnych z zalewy słonej
Z Majeczką w kuchniJak moi synowie mają ochotę na takie zwykłe nieudziwniane gofry to robię im właśnie takie Składniki: kostka masła 20 dag cukru 2 opakowania cukru waniliowego
Z Majeczką w kuchniNajprostszy jaki znam, a tak bardzo lubiony przez moje dzieci. Pyszny Składniki: 3 jajka 3 łyżki mąki 1/3 szklanki mleka sól, pieprz 3 plastry żóltego
Z Majeczką w kuchniPomysł na szybkie pyszne sniadanko, pełne kolorowych dodatków.Polubią je nawet niejadki Składniki: 3 jajka 2 pomidory 3 plastry szynki mała cebulka Kawałek swojskiej kiełbasy 2
Z Majeczką w kuchniSzybki pomysł na smaczny ciepły posiłek, tym bardziej ze pomału ranki i wieczory robią się chlodne i fajnie rozgrzać się czymś ciepłym Składniki: 4 jajka 4
Z Majeczką w kuchniWołowina. Powinnam częściej ją jeść, prezentować Wam przepisy i kusić, byście odtwarzali je w domowej kuchni. Mięso pełne witamin, minerałów i doskonałe źródło białka powinno
Sajkofanka smakuDorsz. Lubię to. Zrobiony klasycznie i po mojemu. Co kto lubi ;)) Najlepiej smakuje jednak panierowany i stąd ta propozycja. Filety mam dosyć cienkie, więc wzbogacenie o
Pasje JolkiSierpień to szczególny miesiąc dla tych, którzy uwielbiają pomidory. Stragany warzywne uginają się pod ciężarem skrzynek wypełnionych tymi czerwonymi, dojrzałymi, błyszczącymi warzywami. Choć nazywamy pomidory warzywem
W kuchni KatiePamiętacie jak kiedyś robiłam risotto, ale z normalnego, białego, długoziarnistego ryżu? Jeśli nie, to zajrzyjcie tutaj . Dziś chcę Wam przedstawić przepis na prawdziwe risotto, do którego
W kuchni Katie