Jeden sposób wykonania, a możesz podać na trzy różne sposoby. Jeden to jako wędlina na chleb, drugi wersja imprezowa, trzeci na obiadek. Proste w wykonaniu, a
Kuchnia PokoleńMAKARON Z PESTO ma tyle wariantów, ile warzyw można do... Artykuł MAKARON Z PESTO I GROSZKIEM CUKROWYM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESTRUDEL czyli zawijane ciasto z nadzieniem nie musi być tylko... Artykuł STRUDEL ZE SZPINAKIEM I RICOTTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEChrupiące TACOS Z WIEPRZOWINĄ W SOSIE HOISIN i karmelizowaną cebulą,... Artykuł TACOS Z WIEPRZOWINĄ W SOSIE HOISIN pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEStir-fry to dalekowschodnia metoda szybkiego smażenia, nie tylko szybka i... Artykuł WARZYWA Z WOKA Z MAKARONEM RYŻOWYM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEBAZYLIOWY HUMMUS / BASIL PESTO HUMMUS Uwielbiam hummusy, wszelkiego rodzaju, klasyczne, z suszonymi pomidorami, z papryką… Dzisiaj wersja z bazyliowym pesto. Wszystko domowej roboty w związku
Martyna CooksWitam serdecznie po przerwie i zapraszam na bardzo szybką w wykonaniu i super smaczną sałatkę z marynowanej papryki. Sałatka świetnie pasująca na wszelkiego typu imprezy typu
Kuchnia z widokiem na ogródUwielbiam placuszki z kaszy manny. A najbardziej mnie cieszy, że moje pociechy równie mocno za nimi przepadają. Dlatego ta wersja tak często pojawia się u nas
Słodkie okruszkiW ostatnim czasie miałam w planach powrót do "normalnego" odżywiania się i redukcji do minimum suchego prowiantu. Kupione już były skladniki, ale ciągle byłam zbyt zmęczona
psgotujemyJuż Wam pisałam, że lubię te ciasto i jest ono uniwersalne. Była już cukinia ( klik ), fasolka ( klik ) i kiełbaski z mozzarellą ( klik )... Takie parówki są rewelacyjne
Di gotujeKilkakrotnie podchodziłam do pieczenia chleba bezglutenowego, korzystałam z różnych przepisów i żaden mi nie odpowiadał. Postanowiłam zmieszać kilka rodzaj mąk naturalnie bezglutenowych, i wreszcie uzyskałam chleb
Bajeczna KuchniaOstatnio miałam ochotę na taką lekką i smaczną sałatkę z oscypkiem, przygotowałam ją do grilla. Wyszła bardzo smaczna, moi goście się nią zajadali. Składniki: 1 główka
Bajeczna KuchniaKołduny powinny być takiej wielkości, żeby bez problemu, na raz – bez krojenia i gryzienia – wyłowione łyżką z gorącego rosołu elegancko mieściły się w ustach. Dopiero tam
Karo in the KitchenWegetariańskie burgery z czarnej fasoli i komosy ryżowej, z kalafiorowym hummusem i reliszem cebulowym to wyjątkowe danie. Dlaczego? Dlatego, że jest wyjątkowo sycące, wyjątkowo dobre i
Moja DelicjaSkładniki: ciasto: 2 szklanki mleka spożywczego 2% 2 szklanki mąki orkiszowej 1 jajko 1 łyżka cukru szczypta soli 1 łyżka oleju 1/2
Prosto i Smacznie z Anetą