Składniki 3 ziemniaki 1 batat 2 marchewki 1 cebula czosnek do smaku- u mnie dużo 3 duże jajka pietruszka zielona bazylia zielona sól do smaku pieprz
w mojej kuchniCzas przygotowania: 15 minut Ilość porcji: 1-2 porcje Drukuj Tosty z jajkiem sadzonym, boczkiem i salsą pomidorową By Piotr 9 kwietnia 2018 Tosty z jajkiem
Pogotujmy.plSkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemysleniaSycące, pełne roślinnego białka faszerowane papryki z fasolką mung, pieczarkami, kolorową quinoa. Całość doprawiona sosem tamari. zielone papryki - 3 szt. fasolka mung - 1 szklanka quinoa kolorowa
AZgotuj!W mojej diecie nie znajdziecie raczej nasion roślin strączkowych (stąd rzadko publikuję przepisy z ich udziałem). Nie dlatego że ich nie lubię (bo lubię bardzo), ale
Zdrowie na języku :PCzęsto zastanawiam się co można jeszcze wynaleźć w kwestii urozmaicenia jedzenia... Przy okazji przypomniało mi się, dlaczego ludzie zaczęli jeść
Dieta Rozdzielna i ZdrowiePrzepis na pizzę! Jakoś tak się przyjęło u mnie w rodzinie, że w piątki jemy pizzę. Czasami jest to pizza z pobliskiej pizzerii, ale najczęściej jest
codojedzeniaWitajcie :) Dzisiaj polecam Wam pyszną domową pastę do pieczywa. Ja bardzo lubię takie pasty, są bardzo wydajne i ważne, że takie domowe i wiadomo z czego
IzabelawkuchniSkładniki: - 1kg schabu bez kości - 4 łyżki oleju - przyprawy: sól, pieprz, czosnek majeranek Przygotowanie: Mięso natrzeć olejem. Posypać przyprawami. Odstawić do lodówki na min. 3h. Piec
Kulinarne blogowanieRozkosznie krucha i pysznie nadziana wytrawna tarta. Prosta, szybka i rustykalna do granic. Jej bazą jest kruche ciasto bez dodatku masła – zamiast niego równie dobrze sprawdza
Karo in the KitchenDziś mam dla was niby pomidorową, ale taką mniej tradycyjną. A to dzięki orientalnym dodatkom w postaci pasty harissa i suszonej kolendrze. Zupa nabiera bardzo ciekawego
nietylkopasta.plW moje ręce wpadło ostatnio kilka sztuk bakłażanów . Zazwyczaj piekę je z innymi warzywami, sporadycznie faszeruję. Ale tak dla odmiany chciałam zrobić coś innego, nowego. I
Zdrowie na języku :PSłone kapary zatopione w kremowej jajecznej masie – frittata z... Artykuł FRITTATA Z KAPARAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPrzychodzi taki dzień że z największą ochotą zjadam zapiekane dania. Uwielbiam tradycyjne zapiekanki z pieczarkami , choć poza domem jadam je teraz rzadko, to co jakiś czas
nietylkopasta.plUwielbiam najróżniejsze wariacje na tema tatara :) Quinoa jest ciekawym dodatkiem do niego, a ta czarna dodaje trochę chrupiącej tekstury, do tego plasterek czarnej trufli i
Quinoa Raz!