Wiejski kapuśniak na kiełbasie z młodej kapusty i ziemniaków Pyszny wiejski kapuśniak na kiełbasie z młodej kapusty i ziemniaków , to jest jedna z moich ulubionych zup
Ogrodnik w podróżySurówka z sałaty i ogórka w sosie jogurtowym Pyszna i niezwykle prosta surówka z sałaty lodowej , ogórka i sosu jogurtowego . Każdy kto ma ogródek warzywny wie
Ogrodnik w podróżyNiby naleśniki, ale lekko inne. W amerykańskim stylu. Pyszniutkie, znikają w oka mgnieniu! Kto chętny!? Co nam trzeba? 300 g maki pszennej 1 łyżeczka czubata proszku
LatosiowydomSKŁADNIKI: (na 2 porcje) - makaron pełnoziarnisty - (120 g) - krewetki - (120 g) - pomidor - (120 g) - koncentrat pomidorowy - (75 g) - chrzan tarty - 1 łyżeczka (5 g) - olej rzepakowy
Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czasPrzedstawiam Wam kolejną pastę, którą robi się banalnie, a smakuje tak, że wyjada sie ją widelcem prosto z miski ;) Spróbujcie tuńczykowej pasty kanapkowej :) Składniki: 25dag białego
ChilliJemyJajka, szynka i cukinia – część pokrojona na cienkie plasterki, część starta na tarce. Lubię takie śniadania z patelni. A Wy? 1 średniej wielkości młoda cukinia
Smaki Na TalerzuBardzo dobre danie, szybko i pysznie. Na patelni roztopić masło, wrzucić posiekany czosnek. Smażyć dosłownie chwilkę. Następnie dodać szpinak i smażyć aż zmięknie. Pomidorki przekroić na
Kuchnia PokoleńPlacki warzywne po romsku Placki warzywne o tej porze roku to najczęstszy gość na naszym obiadowym stole . Obfitość świeżych warzyw , a szczególnie cukinii , ziemniaków i marchewki
Ogrodnik w podróżyKrokiety ziemniaczane z brokułami to pyszna przekąska, która świetnie smakuje wraz z sosem czosnkowym. Idealnie nadaje się również jako dodatek do obiadu. Krokiety ziemniaczane z brokułami
Kulinarne PrzebojeKotlety z kaszy jaglanej i brokułu – pyszności, które koniecznie musicie wypróbować! :) Kotlety z kaszy jaglanej i brokułu – Składniki: 100g kaszy jaglanej (+ 1 łyżeczka soli
Kulinarne PrzebojePlacuszki jogurtowe jagodowe – ekspresowe! W sezonie placuszki można ozdobić świeżymi jagodami ;) A po sezonie podawać np. z dżemem jagodowym, bitą śmietaną lub dżemem z owoców
Kulinarne PrzebojeRyba po grecku wg przepisu mojej Babci – najlepsza na świecie! :) Do jej wykonania najlepiej sprawdzają się filety, czyli rybki bez ości. Szczególnie polecam białe ryby
Kulinarne Przeboje