5 / 5 ( 32 votes ) Dynia makaronowa , zasmażana z pieczarkami Dynia makaronowa, zasmażana z pieczarkami , to propozycja dla wegetarian ale nie tylko . Bardzo prosta w przygotowaniu, smakuje
Ogrodnik w podróżyDziś 8 listopada, świętujemy więc Dzień Zdrowego Śniadania! Świętujemy razem z karmelowymi płatkami Lubella Duo Caramel w fajnym i znanym kształcie kółka i krzyżyka. Płatki są
Kraina Miodem PłynącaLubię fasolkę. Lubię też jeść po włosku. I lubię rzeczy w pomidorach. Taką lekką, ale pełną smaku wegetariańską fasolówkę lubię też , a jakże – bo czego tu
Karo in the KitchenDo zrobienia w 20 minut. Szybka pasta, przepis podstawowy. Można dodać dowolne warzywa. Batat, dynia lub marchewka nadadzą pięknego pomarańczowego koloru i lekkiej słodyczy. Burak –
Kucharzyca5 / 5 ( 3 votes ) Arabskie kibbeh z mięsa mielonego i kaszy bulgur Arabskie kibbeh to mięso mielone , mieszane z kaszą bulgur i przyprawami . Kibbeh często , ma
Ogrodnik w podróżyMieliśmy różne koncepcje na te małże, klasyczne w winie, w sosie pomidorowym. Wybraliśmy w tej wersji. Nam posmakował. Ciekawi opinii naszej "M.G" Składniki: 400 g
R'n'G KitchenGulasz jednogarnkowy z pieczarkami, papryką, cukinią i bakłażanem. Z plackami ziemniaczanymi i rozmarynem smakuje najbardziej. 300 gram pieczarek 1 czerwona papryka 1 bakłażan 1 cukinia 1/2
AZgotuj!Zdrowe i pożywne śniadanie lub deser dla każdego, kto uwielbia owsianki. Przygotowanie: 20 minut Koszt: tanie Z pewnością wśród moich czytelników jest mnóstwo fanów owsianek
Zdrowie i pysznie na talerzuZdrowe i pożywne śniadanie lub deser dla każdego, kto uwielbia owsianki. Przygotowanie: 20 minut Koszt: tanie Z pewnością wśród moich czytelników jest mnóstwo fanów owsianek
zdrowo i aktywnieSuper odmiana dla miłośników tradycyjnych placków ziemniaczanych, Niejednego zaskoczą swoim smakiem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 6 większych ziemniaków 2 większe marchewki 1 cebula 2 ząbki czosnku
Blog kulinarny S9.PLJest to jedno z najbardziej popularnych dań w Indiach. Po kilkunastu latach mieszkania w Anglii poznałam trochę innej kuchni. Bardzo ją polubiłam. Ostrość możecie sobie sami
Kuchnia Pokoleń