Omlet króluje u mnie na stole, to naprawdę szybki sposób na zdrowe i ciepłe śniadanie. Ten jest w wydaniu otręby i pieczarki. Proponuję przygotować pieczarki dzień
tyfranboxTaką zupę przygotujecie w 30 minut. Jest sycąca i bardzo dobra. Werja wegetariańska oczywiście bez boczku, zastąpić go prażonymi pestkami dyni lub słonecznika. Warzywa oskrobać i
Kuchnia Pokoleń4.9 / 5 ( 22 votes ) Pomidorówka z piersią z kurczaka i ziemniakiem, zupa na dobry dzień Pomidorówka z piersią z kurczaka , na ostatnich świeżych , słodkich pomidorach z
Ogrodnik w podróżySzukasz dania, które za każdym razem może smakować inaczej? Dobrze trafiłeś bo danie, o którym dzisiaj mowa takie właśnie jest. Bliny bezglutenowe z kawiorem z grzybów
mecooks5 / 5 ( 78 votes ) Pyszna sałatka pomidorowa z ogórecznikiem Pyszna sałatka pomidorowa z ogórecznikiem i ogórkiem . Wszystko zaczęło się od tego ,że znalazłam w ogrodzie w
Ogrodnik w podróży4.8 / 5 ( 6 votes ) Bułki z nadzieniem ruskim Bułki z nadzieniem ruskim , jak wszystko co najlepsze są dziełem przypadku . Robiąc pierogi ruskie , rozpędziłam się z ilością
Ogrodnik w podróżyŚniadaniowa patelnia – Jajka sadzone na pieczarkach i pomidorach Są takie dni, gdy zamiast tradycyjnej owsianki, placuszków czy kanapek przygotowuję wariacje omleta i szakszuki . Śniadaniowa patelnia
Słodkie okruszkiLato, lato, lato… i nagle strzał w twarz! Przyszła jesień, a razem z nią ziąb i mokre chodniki. W taką pogodę stawiam na obiad bezczelnie jedzony
Karo in the KitchenQuiche (czytaj: kisz) z grzybami i dynią to pyszne danie, które przygotujecie w domu bez problemu. Do przygotowania tej potrawy … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <
My Blueberry CornerTegoroczna jesień obfituje w duże, wręcz ogromne ilości grzybów. Po suszeniu, marynowaniu, grzybach smażonych z boczkiem z cebulą (oj było tego sporo...), przyszła kolej
Smaczne Zdrowe4.9 / 5 ( 7 votes ) Pieczone udka na styl indyjski Pieczone udka na styl indyjski to kolejna, smaczna odsłona niezawodnego i nieśmiertelnego kuraka Ten przepis nie jest
Ogrodnik w podróżyMimo, ze rösti to potrawa wywodząca się ze Szwajcarii, po raz pierwszy miałam przyjemność skosztować je jako młoda 19 -letnia dziewczyna na wyjeździe w Niemczech, najpierw
Słodko-Słony Świat Ilony