Placuszki bananowe na kefirze Dziś zapraszam Was na przepis na pyszne i proste w przygotowaniu placuszki bananowe na kefirze. Przygotowałam je wraz z dziećmi. Ileż radości
Słodkie okruszkiRazowe placuszki z masłem orzechowym to idealna propozycja na szybkie oraz zdrowe śniadanie. Przyznam, że również idealnie podjada się je w ciągu dnia. Placuszki są puszyste
Di gotujePrzepis jest dostępny na platformie Cookido, do wykonania w Thermomix. Jednak nie ograniczajmy się :) 80 g płatków owsianych, błyskawicznych 150 g selera 100 g marchewki
KucharzycaCzy wiecie że imbir może zmniejszyć bolesność mięśni wywołanym wysiłkiem fizycznym? Badania (link) przeprowadzone w 2010r pośród 74 osób przyjmujących 2g imbiru dziennie (surowego lub po
wysmienityMoja ulubiona wersja owsianki ;-) Składniki: 1/2 szklanki płatków owsianych (u mnie żytnie) woda + mleko - taka ilość, aby podczas gotowania zakryła płatki szczypta soli miód do smaku
Kuchnia domowa AniMiałam w planach zrobienie gołąbków. Zobaczyłam fajną główkę kapusty włoskiej. Kupiłam. Zrobiłam je z czarną komosą, ale nie jest to składnik niezbędny. Po prostu nie miałam
AZgotuj!Naleśniki Babilon Pyszne naleśniki – palce lizać, na które każdy się skusi. Polecam. Składniki na ciasto naleśnikowe: · 2 szklanki mąki pszennej
Kulinarna ChwilaPyszne i łatwe do zrobienia bułeczki drożdżowe z marmoladą. Idealna przekąska na drugie śniadanie zarówno w domu, jak i do zabrania do pracy lub szkoły. Nie
Kuchcik gotuje5 / 5 ( 12 votes ) Pieczony boczek Boryny,świetny na kanapki Pieczony boczek Boryny to ostatni gorący hit mojej rodzinki. Nawet młodszy syn, który jest zazwyczaj tłuszczofobem
Ogrodnik w podróżyKolejna propozycja na przekąskę, która zachwyca smakiem. Może być podawana w wersji ciepłej jak i zimnej. Sałatka z bakłażana i granatu Drukuj Czas przygotowania 5
Apetyt na ZieloneRoladki ze schabu faszerowane szynką szwarcwaldzką, liśćmi świeżego szpinaku oraz suszonymi pomidorami, pieczone w rękawie. Słone składniki nadzienia, jak: suszone pomidory czy szynka szwarcwaldzka nadają roladzie
Kuchnia MagdaLeny