Składniki: 400 g czerwonej soczewicy 1 średnia cukinia 2 marchewki 1 cebula 4 ząbki czosnku 4 jajka 1 łyżka masła 2 łyżeczki kurkumy 2 łyżeczki wędzonej
Qchnia po prostuOstatnio w naszym domu naleśniki goszczą dość często. Naleśniki są dość szybkie do zrobienia i świetnie nadają się na obiad. Dodatkowy plus naleśników
Mieszam w GarnkuDziś powrót do dzieciństwa. Twarożek na słodko lub wytrawnie podawany był na śniadanie praktycznie na zmianę z jajkami pod każdą postacią, serkiem czekoladowym lub drożdżówką z
Zasmakuj KuchniPożywna wytrawna zapiekanka z serkiem wiejskim i płatkami owsianymi. Przygotowanie: 25 minut Koszt: tanie Zapewne jak usłyszycie te dwa składniki: serek wiejski i płatki owsiane
Zdrowie i pysznie na talerzuPożywna wytrawna zapiekanka z serkiem wiejskim i płatkami owsianymi. Przygotowanie: 25 minut Koszt: tanie Zapewne jak usłyszycie te dwa składniki: serek wiejski i płatki owsiane
zdrowo i aktywnieFit omlet bananowy Nie od dziś wiadomo, że śniadanie to podstawa. Powinno być sycące i oczywiście pyszne. Wielu z nas zależy również, by było proste i
Słodkie okruszki5 / 5 ( 6 votes ) Ziemniaki zapiekane w śmietanie Ziemniaki zapiekane w śmietanie , ten przepis na pewno nie jest najzdrowszy ani odchudzający , ale z cała pewnością jest
Ogrodnik w podróżyBudyń dyniowy to jedna z moich ulubionych wersji domowego budyniu, który jest doskonałą propozycją na zdrowy deser lub podwieczorek nie tylko dla najmłodszych. Smak dyni rewelacyjnie
Di gotuje5 / 5 ( 18 votes ) Surówka ” ostatni oddech lata „ Surówka „ostatni oddech lata ” powstała , bo dzisiaj natknęłam się w sklepie na rzodkiewki . Wiem
Ogrodnik w podróży5 / 5 ( 32 votes ) Dynia makaronowa , zasmażana z pieczarkami Dynia makaronowa, zasmażana z pieczarkami , to propozycja dla wegetarian ale nie tylko . Bardzo prosta w przygotowaniu, smakuje
Ogrodnik w podróżyDziś 8 listopada, świętujemy więc Dzień Zdrowego Śniadania! Świętujemy razem z karmelowymi płatkami Lubella Duo Caramel w fajnym i znanym kształcie kółka i krzyżyka. Płatki są
Kraina Miodem PłynącaLubię fasolkę. Lubię też jeść po włosku. I lubię rzeczy w pomidorach. Taką lekką, ale pełną smaku wegetariańską fasolówkę lubię też , a jakże – bo czego tu
Karo in the Kitchen