Pasta z jajkiem i konserwą turystyczną
Pasta z jajkiem i konserwą turystyczną
Przepis na : śniadanie
Jeśli została Ci konserwa po ostatnim wyjeździe, posiekaj ją ze szczypiorkiem i jajkiem. Po połączeniu z majonezem powstanie bardzo dobra pasta do pieczywa …do chleba …do bułeczek …do krakersów …do chrupkiego pieczywa …do wafli ryżowych lub kukurydzianych Polecam… ** Mini tortille z papryką i ogórkiem ** Pizzerinki z ciasta francuskiego ** Pizza z patelni Składniki: 1 puszka konserwy mięsnej (ok. 300 g) 5 jaj ugotowanych na twardo 3-4 łyżki po... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.
Autor
kulinarnysos
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sałatka, sałatki, pasty, pieczywo, brokuły, sałatka z paluszkami krabowymi, pasta, szynka, sałatka z szynką, salatka brokulowa, sałatka krabowa, sałatka z tuńczykiem, francuskie, makarony, ogórki, wafle, brokuł, śniadania, ciasto francuskie, tuńczyk, makaron, ananas, pizza , tortilla, ciasto na pizze, chleb, ciasto, sałatka z brokułami, salatka z makaronem, przekąska
Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.
Dodaj komentarz