Składniki: 2 puszki tuńczyka w kawałkach (w oleju) 1 duża śmietanka 30% 1 cebula 3 łyżki posiekanego świeżego koperku 500 g makaronu (np. penne) ok. 2
Qchnia po prostuChleb pszenny – najłatwiejszy przepis Dziś mam dla Was przepis na pyszny domowy chleb. Chrupiąca skórka i miękki środek. Dla mnie coś cudownego. Taki pszenny chleb
Słodkie okruszkiNa miłe zakończenie dnia, smaczne, bałkańskie zestawienie na słodko i ostro.… Czytaj dalej Sałatka melon, szynka, rucolla
Pij soki wyciskane5 / 5 ( 41 votes ) Zupa żeberkowa, czyli pyszny jednogarnkowiec Zupa żeberkowa to kwintesencja smaku, wieprzowina w swej najlepszej odsłonie.. No dobra koniec kadzenia, czas przejść
Ogrodnik w podróżySzybkie ciasto na pizzę - bez drożdży, bez wyrastania i czekania. Po niecałych 10 minutach pracy można wykładać na nie przygotowane składniki i do piekarnika. Ciasto wykonane
Kuchnia MagdaLeny400 g twarogu chudego 150 g jagód, świeżych lub mrożonych 1 jajko 280 g mąki orkiszowej lub pszennej 80 g skrobi ziemniaczanej szczypta soli Jagody miksujemy
KucharzycaJambalaya, to potrawa kuchni kreolskiej. Przepis podstawowy składa się z mieszanki różnych mięs i skorupiaków i ryżu. Ja przygotowałam Jambalayę w wersji wegańskiej. Danie jest bardzo
Codziennik KuchennySos do sałatek Gdy braknie nam sosu do sałatki, możemy przygotować sami przygotować. Sos do sałatek Składniki: cztery łyżki majonezu po dwie łyżki keczupu i śmietany
Pomysłowa kuchniaChleb pszenny razowy z ziarnami Focaccia Chleb z oliwkami i słonym serem Chleb pszenny na drożdżach Focaccia z
Passions hobbies life5 / 5 ( 68 votes ) Wędlina twarogowa na kanapki, terrina ogórkowo-koperkowa Wędlina twarogowa, to prosty wegetariański przepis, który tak naprawdę jest po prostu terriną. Moi chłopcy
Ogrodnik w podróżyGotowe w : 2 dni Dziś chcę Wam zaproponować śledzie, które są prawdopodobnie moimi ulubionymi. Duża ilość cebuli łącząca się z winnym sosem pomidorowym to smaki
uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisyParowańce: 50 ml wody 3 łyżki oleju rzepakowego, 1,5 łyżeczki suchych drożdży, w proszku 420 g mąki orkiszowej jasnej lub pszennej, 0,5 łyżeczki proszku
Kucharzyca300 g mleka 20 g miękkiego masła 3 żółtka 20 g świeżych drożdży, pokruszonych lub 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g) 50 g ksylitolu 550 g
Kucharzyca