hot - 500 przepisów (strona:18/34)

Aktualna Top Lista Blond 244

rozjeżdżona". Gotowa do walki o dalsze kilometry.  "Can`t be touched Can`t be stopped Can`t be moved Can`t be rocked Can`t be shook We hot" Te słowa (ale tylko te, bo potem śpiewa o pierdołach)  trafiają do samego wnętrza, mobilizują do dalszej walki. O co zwykle walczę? Dojadę zawsze, a walczę o czas. Lepszy

Blondynka Gotuje
Piersi kurczaka nadziewane kurkami i mozzarellą / Chicken breasts stuffed with chanterelles and mozzarella 377

chanterelles, season to taste if necessary. Stuff the chicken breasts with cheese and chanterelles mixture and seal, using a toothpick to help close the slit. Place in the hot pan and on both sides until browned, next add the stock and simmer, covered, for about 15 minutes until cooked through. Serve the chicken with your favourite sides. Enjoy! P.S. Taką

karmelowy
Najlepsze gofry / The best waffels ever 856

butter (melted and cooled) 2 eggs 15 g baking powder Preparation: In a large mixing bowl, whisk together all ingredients, untill batter reach desired consistency. Ladle mixture into hot waffle iron, bake until golden and serve with your favorite toppings. Enjoy

karmelowy
Szkło gastronomiczne do serwowania alkoholu w restauracji 169

szklanek, czyli typ Collins – nieco wyższy i bardziej węższy, oraz tym highball – nieco niższy i bardziej przysadzisty. Szklanki te, wykorzystywane są także do podawania soków i innych napojów bezalkoholowych. Hot drinki W tym przypadku stosowane są szklanki z uszkiem, przypominające w pewnym sensie pucharki. Są to w zasadzie szklanki rozszerzające się ku górze o dość sporej objętości, wypełniane praktycznie

Ciasta ciastka ciasteczka Słodka chwila zapomnienia
Prażona cebulka do hot-dogów 165

Prażona cebulka do hot-dogów Składniki: - cebula - mąka pszenna - sól, pieprz dodatki: - olej rzepakowy do smażenia Przygotowanie: Cebulę kroję w kostkę, ale niezbyt drobno. Doprawiam solą i pieprzem. Przekładam cebulkę do miski z mąką. Wszystko dokładnie mieszam, aby cała cebula została nią obtoczona. W małym garnku podgrzewam olej rzepakowy. Dopiero do rozgrzanego tłuszczu wrzucam cebulę. Smażę do uzyskania rumianego koloru

Kuchnia co dnia
Dżem jagodowy --- marmellata di mirtilli 199

fine di friggere pectina dadac mescolato in succo caldo può eseguire il test spalmando un po ' di marmellata su un piatto rimosso dal congelatore . Se indurisce rapidamente, è pronta . Hot bollito vasetti di marmellata si traducono in una forte rotazione e impostare la copertura a testa con una coperta per raffreddare

w mojej kuchni
Ciasto z czereśniami / Cake with cherries 185

homogeneous mass. The finished dough, we pour into springform pan and arrange the cherries on the dough and gently, we pressed them. We put the dough into a hot oven (175 degrees) and bake for 30 minutes. Simple and delicious

Projekty ze smakiem
Cebula smażona (prażona). 185

Dziś przepis na coś, co mi niezmiennie bardzo smakuje, a jednocześnie ma szerokie zastosowanie w kuchni, a mianowicie smażoną cebulkę. Uwielbiam jej smak! Jest idealnym dodatkiem do domowych hamburgerów, hot dogów, kanapek, jajecznicy, sosów, okrasy, pieczywa i wielu innych posiłków. Bardzo lubię smak prażonej cebulki, więc jej zapas zawsze mam w lodówce. Bardzo polecam!!! Składniki na cebulę smażoną (prażoną

Rozpustne gotowanie
Wakacyjny obiad. Dziki ryż z młodymi warzywami i łosoś z sosem agrestowym 237

Ryż Dziki Kupiec (1 torebka), 3 młode marchewki, 500 g bobu, 1/2 czerwonej cebuli, garść listków mięty, sok i skórka otarta z cytryny, 2 łyżki oliwy, 1/3 łyżeczki hot madras curry, sól, cukier. Sos  2 garści agrestu, 1 łyżka masła, 1 żółtko, gałązka świeżego estragonu, sól i biały pieprz. Łosoś  2 kawałki. Do przybrania: ugotowany i wyłuskany bób

SzczyptaSmaQ
Naleśnikowy torcik amarantusowy / Amarantus b-day pancakes 222

argan oil   additionally: natural yoghurt 1 banana pomegranate seeds Preparing:   Grate unpeeled apples . Add the basic ingredients and mix it all until smooth . Fry briefly on medium hot , dry teflon of ceramic frying pan . Each pancake spread with yoghurt and sliced ​​banana , on top put some pomegranate and you're done

Spektrum Smaku
Zupa ze świeżych ogórków 2.0, makaronowa ściąga 208

cucumber soup, pasta crib A delicious soup following this recipe. In order to enrich its flavor, add some tofu. Dice it and fry in oil with a bit of hot smoked paprika. And above there’s a pasta crib (photo from Polish women’s magazine). Maybe somebody’ll find it useful

Qlinarnie i Qlinarnie
Szybki strogonow wołowy / Easy beef stroganoff 206

warm. Heat second skillet over high heat, melt the remaining 1 tablespoon of butter with the oil. Season the meat with salt and pepper and add it to the hot skillet. Cook, turning once, until lightly browned in spots but still rare, about 2 minutes. Scrape the meat and any juices into the mushroom sauce and simmer just until heated

karmelowy
Hot dog z grilla 321

jest to zwyczajny hot dog a samo wykonanie ... poza zdjęciami z etapów przygotowania zrobiłem swój pierwszy video-przepis jednocześnie zachęcając Was do oglądnięcia :) Składniki na 4 sztuki: 8 białych kiełbasek - surowych 4 bułki pszenne  cebulka prażona 8 plasterków boczku cienko krojonego kawałek sera żółtego kapusta kiszona ewentualnie sałata dodatki : pomidorki koktajlowe, kawałek papryki sos do smarowania: miód, musztarda, odrobina

Mechanik grilluje
Grillowana kiełbasa ze słodkim sosem musztardowym / Grilled kielbasa with sweet hot mustard sauce 190

trzepaczką, przez około 10 minut lub aż zgęstnieje. Odstaw do ostygnięcia, a w międzyczasie usmaż na grillu kiełbasę i warzywa i podawaj. Smacznego! English version Grilled kielbasa with sweet hot mustard sauce (4-5 servings) Ingredients : 1/2 cup Dijon mustard 1/2 cup white wine vinegar 1 1/2 cup sugar 1 medium or 2 small eggs beaten 4 pieces of kielbasa

karmelowy
Krewetki gambasy na maśle i czosnku 174

imbiru i gałązką tymianku. 1 łyżka oliwy z oliwek 2-3 łyżki masła 2-3 ząbki posiekanego czosnku sól pieprz można dodać kilka plasterków świeżej papryczki chilli w wersji hot Smażenie jest bajecznie proste.  Na patelni rozgrzewamy łyżkę oleju z masłem, dodajemy czosnek i chilli pilnując żeby się nam nie spaliły,  dorzucamy gambasy,  czekamy aż nabiorą różowo

Jemy Pijemy